Hem EVENT Nu lanserar vi den nya digitala cykelmässan Vibe!

Nu lanserar vi den nya digitala cykelmässan Vibe!

Publicerat av: Redaktionen

Nu lanserar vi den nya digitala cykelmässan Vibe

Nu lanserar vi den nya digitala cykelmässan Vibe! 2

Emma Johansson, Ambassadör för Svenska Cykelmässan

Lifestyle Events och BraMässor lanserar nu Sveriges nya digitala cykelmässa. Vibe – Virtual Bike Expo är den digitala mässan för alla som gillar cykling, oavsett om det är pendling, landsväg, MTB, långcykling eller äventyrscykling. Den 7 – 11 maj är det premiär och nedräkningen på www.vibexpo.se har redan börjat.

I dessa svåra tider med en utdragen coronakris har vi, i väntan på att kunna arrangera den fysiska Svenska Cykelmässan, beslutat att satsa och lansera en digital mässa nu på våren för alla våra utställare och besökare.

Ambitionen med Vibe är att skapa en digital mötesplats för alla som gillar cykling. En mötesplats för alla som vill inspireras och köpa och sälja prylar och tjänster. Vibe kommer att ha allt som en vanlig cykelmässa har, fast i digital form under fem dagar.

Vibe kommer att ha utställare med extra bra mässerbjudanden med allt ifrån utlottning av fantastiska cykelresor i Sverige till en mängd rabatter på cykelaccessoarer och cykeltillbehör till ett stort utbud av marknadens tuffaste mountainbikes och elcyklar.

-Vår ambition är att under fem dagar samla hela den svenska cykelbranschen och alla som är intresserade av att cykla till en stor, gemensam digital mötesplats på nätet, säger Patrik Löwstedt, projektledare för Vibe och Svenska Cykelmässan. – Vi tror och hoppas att det här kan bli starten på något nytt och väldigt spännande. Utställarna på Vibe är främst de företag som har anmält sig till Svenska Cykelmässan och besökarna kommer från vårt stora nätverk på sociala medier, säger Patrik Löwstedt projektledare för VIBE och Svenska Cykelmässan.

Förutom själva utställningen kommer Vibe också att innehålla inspirerande föredrag och prestationer och inte minst utdelningen av Silver-Emmas Stipendium.

-Vibe är ett jättebra initiativ att försöka hjälpa alla utställare som hade bespetsat sig på Cykelmässan i slutet av mars. Cykelsäsongen börjar på allvar nu och många vill uppdatera sig på nyheterna som finns därute. Så här finns alla möjligheter att hitta många bra erbjudanden, säger Emma Johansson, Ambassadör för Svenska Cykelmässan.

Relaterade Artiklar