NETGEAR presenterar Orbi 5G WiFi 6 Mesh System
Hem PRODUKTNYHETERSMARTAHEM NETGEAR presenterar Orbi 5G WiFi 6 Mesh System

NETGEAR presenterar Orbi 5G WiFi 6 Mesh System

Publicerat av: Redaktionen

 NETGEAR, den ledande leverantören av uppkopplade produkter, presenterar idag det första 5G Tri-band WiFi 6 Mesh-systemet för användning både i hemmet, sommarstugan och på kontoret.

NETGEAR Orbi 5G WiFi 6 Mesh System (NBK752) är det senaste tillskottet i den prisbelönta Orbi-familjen och tillhandahåller höghastighets 5G-internet, med särskilt fokus på de som saknar tillgång till traditionella, trådbundna bredbandstjänster.

I takt med att operatörernas 5G-täckning i Sverige blir allt bättre ökar även dess potential som alternativ bredbandskälla. NETGEARs nya 5G-tribandssystem är en utmärkt lösning som levererar blixtsnabba hastigheter, oöverträffad prestanda och låg latens.

NETGEAR presenterar Orbi 5G WiFi 6 Mesh System

Nyckelfunktioner – NETGEAR Orbi 5G WiFi 6 Mesh System (NBK752):

Dess flexibilitet är idealisk för fritidshus, tillfälliga arbetsplatser eller var som helst där trådbunden internettjänst inte krävs året runt.
Mesh-systemet Orbi NBK752 garanterar fullgod WiFi-täckning i alla hem (upp till 350 kvm) och tri-band WiFi säkerställer en dedikerad WiFi-anslutning mellan routern och systemets satelliter för att leverera mycket höga hastigheter, oavsett hur många enheter som är anslutna samtidigt. Att få tillgång till ett 5G-nätverk är enkelt eftersom de flesta stora tjänsteleverantörerna i Sverige redan idag erbjuder detta i sitt utbud.

  • 5G-hastighet i ditt hem: 5G erbjuder upp till 10 gånger hastigheten och kapaciteten jämfört med 4G, så det är snabbare, även i tätbefolkade områden där fler enheter delar på uppkopplingen.
  • Modern WiFi: Med WiFi 6 kan flera enheter vara anslutna samtidigt utan att det påverkar hastigheten eller tillförlitligheten, så att hela familjen kan surfa, streama och ladda ner samtidigt.
  • Tri-band-teknik: Tri-band WiFi, med en dedikerad WiFi-anslutning mellan router och satellit, ger maximal hastighet och prestanda till enheter i hela ditt hem.
  • Trådlös nätverkstäckning: 5G är helt trådlöst, vilket gör det till den perfekta höghastighetslösningen i områden som har tillgång till stark mobilnätstäckning men saknar traditionella kabelanslutningar, fiber eller DSL.
  • Mobilnätsflexibilitet: Där 5G-täckning saknas använder routern i stället 4G-nätet.
  • Täckning i hela hemmet: Mesh-systemet inkluderar en router samt en satellitenhet, vilket säkerställer att hela ditt hem (upp till 350 kvm) får tillförlitlig WiFi-täckning. Ytterligare satelliter kan köpas till för att utöka täckningen för större hem.
  • Enkel installation och hantering: Med Orbi-appen är det enkelt att installera routern, hantera ditt nätverk på distans, pausa internet på vilken enhet som helst, spåra din internetdataanvändning och mer.

 

Relaterade Artiklar