NETGEAR presenterar Orbi 5G WiFi 6 Mesh System
Hem PRODUKTNYHETERSMARTAHEM NETGEAR presenterar Orbi 5G WiFi 6 Mesh System

NETGEAR presenterar Orbi 5G WiFi 6 Mesh System

Publicerat av: Redaktionen

 NETGEAR, den ledande leverantören av uppkopplade produkter, presenterar idag det första 5G Tri-band WiFi 6 Mesh-systemet för användning både i hemmet, sommarstugan och på kontoret.

NETGEAR Orbi 5G WiFi 6 Mesh System (NBK752) är det senaste tillskottet i den prisbelönta Orbi-familjen och tillhandahåller höghastighets 5G-internet, med särskilt fokus på de som saknar tillgång till traditionella, trådbundna bredbandstjänster.

I takt med att operatörernas 5G-täckning i Sverige blir allt bättre ökar även dess potential som alternativ bredbandskälla. NETGEARs nya 5G-tribandssystem är en utmärkt lösning som levererar blixtsnabba hastigheter, oöverträffad prestanda och låg latens.

NETGEAR presenterar Orbi 5G WiFi 6 Mesh System

Nyckelfunktioner – NETGEAR Orbi 5G WiFi 6 Mesh System (NBK752):

Dess flexibilitet är idealisk för fritidshus, tillfälliga arbetsplatser eller var som helst där trådbunden internettjänst inte krävs året runt.
Mesh-systemet Orbi NBK752 garanterar fullgod WiFi-täckning i alla hem (upp till 350 kvm) och tri-band WiFi säkerställer en dedikerad WiFi-anslutning mellan routern och systemets satelliter för att leverera mycket höga hastigheter, oavsett hur många enheter som är anslutna samtidigt. Att få tillgång till ett 5G-nätverk är enkelt eftersom de flesta stora tjänsteleverantörerna i Sverige redan idag erbjuder detta i sitt utbud.

  • 5G-hastighet i ditt hem: 5G erbjuder upp till 10 gånger hastigheten och kapaciteten jämfört med 4G, så det är snabbare, även i tätbefolkade områden där fler enheter delar på uppkopplingen.
  • Modern WiFi: Med WiFi 6 kan flera enheter vara anslutna samtidigt utan att det påverkar hastigheten eller tillförlitligheten, så att hela familjen kan surfa, streama och ladda ner samtidigt.
  • Tri-band-teknik: Tri-band WiFi, med en dedikerad WiFi-anslutning mellan router och satellit, ger maximal hastighet och prestanda till enheter i hela ditt hem.
  • Trådlös nätverkstäckning: 5G är helt trådlöst, vilket gör det till den perfekta höghastighetslösningen i områden som har tillgång till stark mobilnätstäckning men saknar traditionella kabelanslutningar, fiber eller DSL.
  • Mobilnätsflexibilitet: Där 5G-täckning saknas använder routern i stället 4G-nätet.
  • Täckning i hela hemmet: Mesh-systemet inkluderar en router samt en satellitenhet, vilket säkerställer att hela ditt hem (upp till 350 kvm) får tillförlitlig WiFi-täckning. Ytterligare satelliter kan köpas till för att utöka täckningen för större hem.
  • Enkel installation och hantering: Med Orbi-appen är det enkelt att installera routern, hantera ditt nätverk på distans, pausa internet på vilken enhet som helst, spåra din internetdataanvändning och mer.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>