LOGISTIKSNACK: NY PODCAST FÖR OCH MED LOGISTIKEXPERTER
Hem TRANSPORT-&-LOGISTIKE-LOGISTIK Logistiksnack: En alldeles ny podcast för och med logistikexperter

Logistiksnack: En alldeles ny podcast för och med logistikexperter

Publicerat av: Redaktionen

Med ämnen som sträcker sig från digital transformation, IoT, automatisering och datadrivna innovationer, vill Håkan Hammar och Stefan Lindau, tillsammans med representanter från några av Sveriges ledande företag, prata mer om dagens logistik, framtid och trender.

Håkan Hammar, från Zetes och Stefan Lindau, från Panasonic TOUGHBOOK har i dagarna släppt en alldeles ny podd som de kallar Logistiksnack.

LOGISTIKSNACK: NY PODCAST FÖR OCH MED LOGISTIKEXPERTER Det fortsätter att vara ett enormt tryck på distributionskedjan till följd av e-handelns tillväxt, utmanande globala marknader och kundernas ökande förväntningar. Med den extra osäkerheten och svårigheterna kring COVID-19 är det nu viktigare än någonsin att skapa processer för att uppnå effektiv logistik. Kundkraven driver på förändring och så gör även introduktionen av automatisering, datadelning, artificiell intelligens (AI) och robotar.

Det sker snabba omställningar på marknaden och behovet av att diskutera logistik har aldrig varit större! Därför vill finns ett stort behov av att djupdyka ner i logistikens värld.

Det första avsnittet handlar om hållbarhet och den enkla men ändå svåra frågeställningen om logistik och hållbarhet går ihop. Därefter kommer en ny episod att släppas ungefär en gång i månaden.

Se eller lyssna på podcasten här eller sök efter Logistiksnack på Spotify.

Relaterade Artiklar