Nanoleaf: Så skapar du multifunktionella utrymmen med smart belysning
Hem PRODUKTNYHETERSMARTAHEM Nanoleaf: Så skapar du multifunktionella utrymmen med smart anpassningsbar belysning

Nanoleaf: Så skapar du multifunktionella utrymmen med smart anpassningsbar belysning

Publicerat av: Redaktionen

Många känner säkert igen sig i att våra utrymmen idag har flera funktioner.

Ett smart sätt att tydliggöra och skapa en ny känsla i ett utrymme när det är dags att byta aktivitet är anpassningsbar belysning.

Nanoleaf: Så skapar du multifunktionella utrymmen med smart belysningFrån ett mjukt uppvaknande på morgonen till fokus på hemmakontoret eller mysfaktor på kvällen. Låt belysningen förändra multifunktionella ytor, där sovrum snabbt växlar till kontor eller gaminghörna, eller där vardagsrummet både agerar kök, likväl filmrum och yogastudio. Nedan följer några tips på hur du kan anpassa dina ytor med smart belysning från Nanoleaf.

Sinne, kropp och själ: Nanoleaf Elements är inspirerad av naturen och kan väcka dig mjukt på morgonen, i takt med ljusstyrkan utomhus eller enligt ett förinställt tidsschema. Vakna upp till temat “clouds”, med ett dynamiskt, svalt vitt sken som hjälper dig att ladda för produktivitet eller yoga. Mot kvällen kanske du väljer att läsa en stund eller att bara slappna av och vila ögonen i sällskap med ett mjukt, brandgult “Glimmer”-sken.

Färg och form: Några av årets hetaste färgtrender ligger på skalan violett, blått, lila och gult. Med Nanoleaf Shapes, Lines och Essentials sätter du stilen på ett dynamiskt sätt och kan välja mellan 16 miljoner färgvariationer på väggen – anpassningsbar väggkonst som du kan byta när nästa trendfärg kommer eller beroende på humör och aktivitet!

Personlig stil: För minimalisten finns det också mycket att hämta, t.ex. med Nanoleaf Lines. Färger är kanske inte alltid är att föredra, men de finns där om du ångrar dig och ändå vill experimentera lite. Raka linjer och geometriska former är stilsäkra kort som återkommer varje år och som passar perfekt in i en minimalistisk stil, t.ex. för den som diggar lite japandi-stil.

Oavsett trend eller smak erbjuder modulär och uppkopplad belysning friheten att styla om ditt hem efter humör och aktivitet samt möjligheten att snabbt ge dina ytor fler funktioner.

 

Relaterade Artiklar