Huawei lanserar Watch GT Runner
Hem LEVERANTÖRERHUAWEI Huawei lanserar Watch GT Runner

Huawei lanserar Watch GT Runner

Publicerat av: Redaktionen

Huawei bryter ny mark med sin senaste smarta sportklocka – Huawei Watch GT Runner.

Den nya modellen kombinerar det bästa från den populära Watch GT-serien med nya funktioner som tilltalar både elitlöpare och motionärer.

Huawei Watch GT Runner levererar träningsdata med avancerad mätteknik i en kompakt och ergonomisk design.

Huawei lanserar nu Watch GT Runner – en smart sportklocka med löpare i fokus. Med den allra senaste tekniken och nya, effektiva funktioner erbjuds löpare på alla nivåer ett sofistikerat sätt att mäta och analysera sin träning. Med Watch GT Runners TruSport-funktion kan löpare mäta sin prestation med hjälp av flera olika parametrar. Tekniken samlar in data såsom puls och hastighet och jämför den med tidigare data vilket ger detaljerade kunskaper om användarens prestation och utveckling. I Huawei Health-appen, som finns för både Android och iOS, kan användare skräddarsy sitt eget träningsprogram för att över tid öka intensitet och förbättra löpförmågan.

Huaweis mest precisa smarta sportklockan hittills – 

Huawei Watch GT Runner kombinerar det bästa från tidigare generationer med nya funktioner och vidareutvecklad teknik. Den senaste versionen av pulsmätningstekniken TruSeen 5.0 (+) gör Watch GT Runner till Huaweis mest precisa sportklocka hittills. Den nya tekniken och en ny konstruktion minskar yttre störningar vilket ger lika effektiv och precis pulsmätning jämfört med till exempel ett pulsbälte, oavsett träningsform. Med Watch GT Runners fem satellitsystem (GPS, Beidou, GLONASS, Galileo och QZSS) kan användaren registrera löparrundor precist och enkelt utvärdera sin prestation.

Huawei lanserar Watch GT RunnerOtrolig prestanda i liten och lätt kropp – 

Klockan är ergonomiskt utformad för att säkerställa en bekväm användning och en design avsedd att reducera störningar från externt ljus som annars kan störa pulsmätningen. Watch GT Runner, som är tillverkad i polymerfiber och endast väger 38,5g, är Huaweis hittills lättaste smarta sportklocka. Klockarmbandet är tillverkat av antibakteriell silikon och är både vatten- och smutsbeständigt.

Din följeslagare i vardagen –

 Watch GT Runner fortsätter trenden från de tidigare modellerna med en batteritid på upp till 14 dagar i smart-läget och åtta dagar under intensiv användning. Sportklockan som är kompatibel med både iOS och Android, kan enkelt kopplas upp till Huawei Health Appen, Petal Maps och ett 30-tal andra appar. Träningsentusiaster kan använda appar som exempelvis Adidas Runtastic, Fitify, Komoot eller Health Sync redan vid lanseringen och många fler är på väg. Klockan är även utrustad med systemet HarmonyOS 2.1 vilket erbjuder mycket mer än bara stöd vid träning, det ger också tillgång till funktioner och appar för andra aspekter i användarens vardag såsom resor, spel, livsstil, underhållning och jobb.

Pris och tillgänglighet

Huawei Watch GT Runner finns tillgänglig på den svenska marknaden från och med 21 mars. Det rekommenderade cirkapriset är SEK 2.990 inklusive moms.

 

 

Relaterade Artiklar