Molnspeltjänsten Google Stadia finns nu på de senaste Smart TV-modellerna från LG
Hem GAMINGE-SPORT Molnspeltjänsten Google Stadia nu i LG Smart TV

Molnspeltjänsten Google Stadia nu i LG Smart TV

Publicerat av: Redaktionen

LG Electronics meddelar att Googles molnspeltjänst Stadia nu finns tillgänglig på företagets Smart TV-modeller baserade på webOS 5.0 samt webOS 6.0.

Det inbyggda stödet för Stadia-spel i LG Smart TV ger snabb tillgång till populära spel med exceptionell grafik och snabba svarstider på företagets hyllade tv-apparater.

Stadia-butiken är nu tillgänglig för nedladdning på LG Content Store i alla 22 länder där Stadia för närvarande är tillgängligt. Tjänsten har över 200 populära spel som Cyberpunk 2077, Resident Evil Village, Assassin’s Creed: Valhalla, Hitman 3, Baldur’s Gate 3 samt tillgång till en växande lista med gratisspel och demos, alla spelbara utan nedladdning. Det enda som krävs utöver tjänsten och en LG-tv med webOS 5.0 eller högre är en kompatibel handkontroll.

En prenumeration på Stadia Pro erbjuder ett växande bibliotek med över 30 olika titlar att spela. Nya titlar läggs till varje månad och abonnenter kan även ta del av exklusiva rabatter på spel samt olika tillägg. Och med Stadias stöd för upp till 4K HDR-grafik och 60 bilder i sekunden samt uppslukande 5.1-surroundljud är LG Smart TV det perfekta valet för de som söker en avancerad spelupplevelse utan att behöva köpa en separat konsol eller avancerad speldator. *

Molnspeltjänsten Google Stadia finns nu på de senaste Smart TV-modellerna från LGI LG:s Smart TV-sortiment erbjuder företagets OLED-TV en oöverträffad spelupplevelse tillsammans med Stadia. LG:s OLED-TV-modeller är redan en favorit bland gamers över hela världen och är idealiska för FPS-, RTS- eller racingspel. LG OLED-teknikens självupplysta pixlar garanterar ojämförbar HDR-bildkvalitet, djup svärta och exakta färger. LG:s OLED-teknik, med 1 ms svarstid och extremt låg ingångsfördröjning utan förlust i bildkvalitet, ger dessutom gamers de fördelar de behöver för att vinna varje gång.

*4K-streaming och 5.1 surroundljud är endast tillgängligt för Stadia Pro-prenumeranter. Alla nya Stadia-användare kan göra anspråk på en en månads provprenumeration på Stadia Pro.

 

Relaterade Artiklar