Maxa nytta och nöje med smart belysning i ditt campingfordon
Hem PRODUKTNYHETERSMARTAHEM Maxa nytta och nöje med en smart belysning i ditt campingfordon

Maxa nytta och nöje med en smart belysning i ditt campingfordon

Publicerat av: Redaktionen

Många uppskattar både den frihet och den flexibilitet som camping innebär.

Oavsett om du hyr eller har köpt en egen husbil eller husvagn så är rätt belysning en väsentlig del av utrymmet, dels för det praktiska och funktionella men även för den speciella mysfaktor som infinner sig när du campar.

IoT- och smarta belysningsföretaget Nanoleaf tipsar om smart, uppkopplad, strömsnål och modulär belysning som erbjuder flexibilitet för husbilen och husvagnen.

För dig som gillar det skandinaviska och minimalistiska

Nanoleaf Elements är inspir­erad av naturen och kan väcka dig mjukt på morgonen, i takt med ljusstyrkan utomhus eller enligt ett förinställt tidsschema. Vakna upp till temat “clouds”, med ett dynamiskt, svalt vitt sken som rör sig över panelerna och hjälper dig att ladda för dagens aktiviteter, eller om du är en digital nomad som arbetar från ditt portabla hem och behöver fokusera. Mot kvällen kanske du väljer att dimma ned ljuset för att läsa en stund eller att bara slappna av och vila ögonen i sällskap av ett mjukt, brandgult sken på temat “Fireplace” som självklart påminner om skenet från en varm brasa.

Färg och form – myskväll eller disco med barnen!

Några av årets hetaste färgtrender ligger på skalan violett, blått, lila och gult. Med Nanoleaf Shapes, Lines och Essentials sätter du stilen på ett dynamiskt sätt genom att välja mellan 16 miljoner färgvariationer på väggen. Dessa ljuspaneler kan också ställas in för att reagera i takt till musik och det går även att aktivera så att de reagerar på beröring, vilket är jättekul för barnen. Ser ni på film kan panelerna även spegla samma färger som filmen, vilket gör filmupplevelsen till något alldeles extra.

Med fokus på trend och funktion

För ett stramare och modernare intryck finns t.ex. med Nanoleaf Lines. Färger är kanske inte alltid är att föredra, men de finns där om du ångrar dig och ändå vill experimentera lite. Raka linjer och geometriska former är stilsäkra kort som passar i de flesta miljöer. Varje stav kan även visa två färger separat så här går de verkligen att skapa något speciellt på väggen, i taket eller som spännande bänkbelysning! Samtlig belysning från Nanoleaf är dimbar för att kunna anpassa stämningen helt och hållet.

För uthyraren

Överraska dina gäster som hyr ditt campingfordon med en spellista med häftiga färgscener så de enkelt kan sätta belysning efter aktivitet och humör. Addera allt från smart läsbelysning, discolampor, romantiska röda toner eller underhavskänsla med blågröna vågor av ljus. Med Nanoleafs app är det enkelt att skapa egna färgscener och döpa dem efter dina gäster som en personlig touch!

Funktionellt

Maxa nytta och nöje med smart belysning i ditt campingfordonI husbilen eller husvagnen är det bra att spara på elen då den ofta är begränsad. Alla Nanoleafs produkter är strömsnåla LED som dessutom går att styra fullt ut med både dator, telefon eller med kontrollpanelen. Produkterna går att fästa både på väggen och i taket, men även i hörn. I och med att de är modulära går det att använda allt från en panel till över 30 stycken på samma strömkabel. Produkterna är kompatibla med Wi-Fi, Bluetooth och den nya standarden Matter och kan även styras med röstkommandon via Google home, Apple homepod och Alexa.

Relaterade Artiklar