Lenovo lanserar nya intelligenta ThinkPads
Hem LEVERANTÖRERLENOVO Lenovo lanserar nya intelligenta ThinkPads

Lenovo lanserar nya intelligenta ThinkPads

Publicerat av: Redaktionen

Lenovo lanserar idag på MWC 2019 de senaste produktnyheterna från ThinkPad, kraftfulla och säkra datorer för den mobila användaren.

Lenovo lanserar nya intelligenta ThinkPads 2Idag lanseras även Lenovo 14w med Windows 10 Pro och Lenovo 14e Chromebook för ökad produktivitet, samt den bärbara skärmen ThinkVision M14 och hörlurarna X1 ANC.

ThinkPad-nyheterna inkluderar modellerna: T490s, T490, T590, X390 och X390 Yoga och har utrustats med ThinkShield-funktioner för ökad säkerhet och höghastighetsuppkoppling med möjlighet till LTE-A global WWAN. Samtliga modeller har nya BIOS med bland annat självreparerande funktioner samt 8e generationens Intel Core-processor.

Lenovo 14w och 14e Chromebook är utformade för att vara mer tåliga och bidra till ökad effektivitet på arbetsplatsen. Datorerna är utrustade med AMD-processorer och programvara för ökad produktivitet samt

57 Whr-batteri som räcker hela arbetsdagen.

ThinkVision M14 är en bärbar 14-tums FHD ultratunn skärm för optimal flexibilitet på den mobila arbetsplatsen som gör det enkelt att titta på och dela innehåll med kunder och kollegor oavsett plats. Hörlurarna X1 ANC har aktiv brusreducering och ENC som filtrerar bort bakgrundsljud och möjliggör samarbete genom kommunikationsplattformar och användning av digitala röstassistenter, på kontoret eller på språng.

Relaterade Artiklar