Kindred står värd för Sustainable Gambling Conference i Amsterdam
Hem EVENT Kindred Group står värd för Sustainable Gambling Conference i Amsterdam

Kindred Group står värd för Sustainable Gambling Conference i Amsterdam

Publicerat av: Redaktionen

Kindred står värd för Sustainable Gambling Conference för sjunde året i rad den 19 oktober i Amsterdam.

Syftet med konferensen är att föra samman människor inom och utanför branschen som delar Kindreds syfte att transformera branschen till en pålitlig och hållbar bransch som bidrar positivt till samhället.

Temat för konferensen är: Safer gambling – An honest conversation.

Kindred Group plc (Kindred) kommer för sjunde gången att stå värd för Sustainable Gambling Conference på Johan Cruijff ArenA i Amsterdam den 19 oktober. Internationella ledande experter så som Johann Hari, en av New York Times bästsäljande författare, och Dr Jonathan Parke samt professor Mark Griffiths kommer dela med sig av sin kunskap. De får sällskap av bland andra Svensk Elitfotboll (SEF) och European Football Development Network EFDN. Konferensen sammanfaller med European Safer Gambling Week och kommer att vara ett hybridevenemang där delar av konferensen kommer att sändas online.

“Vi vill främja de svåra samtalen, bygga en plattform där vi alla kan mötas och dela erfarenheter och insikter så att vi tillsammans kan hitta de bra, hållbara lösningarna för vår bransch. Jag är verkligen glad över att välkomna Johann Hari som vår huvudtalare. Hari är en bästsäljande författare inom beteende online och missbruk och jag är säker på att branschen kan lära mycket av honom. Jag ser också fram emot att lyssna på SEF och EFDN om fördelaktigt samarbete mellan idrottslag och speloperatörer, ett väldigt aktuellt ämne”, säger Anna Jein, Head of Sustainability, Kindred Group.

Kindred står värd för Sustainable Gambling Conference i Amsterdam“Branschen är mindre sluten idag än den var för bara några år sedan och har blivit mer transparent och proaktiv. Förhoppningsvis har Sustainable Gambling Conference bidragit till den transformationen, men vi har fortfarande arbete att göra. Därför är temat för årets konferens “Safer gambling: An honest conversation” så viktigt. Vi kan helt enkelt inte lösa framtida utmaningar utan mer och bättre samarbete över värdekedjan och vi tar gärna på oss ledartröjan i detta”, avslutar Jein.

Kindred Group organiserar Sustainable Gambling Conference med syfte att föra samman spelbranschen och intressenter för att diskutera hur vi tillsammans kan arbeta för att säkra en hållbar spelbransch.

Följ Sustainable Gambling Conference här.

Relaterade Artiklar