Hem GAMINGE-SPORT HyperX inleder året med helt nya gamingprodukter för PC och konsol på CES 2020

HyperX inleder året med helt nya gamingprodukter för PC och konsol på CES 2020

Publicerat av: Redaktionen

HyperX, gamingdivisionen tillhörande Kingston Technology Company. presenterar idag flera tillskott till sin uppsättning kringutrustning och minnesprodukter för gaming.

HyperX inleder året med helt nya gamingprodukter för PC och konsol på CES 2020 3De senaste produkterna, som kommer att visas på CES, inkluderar det trådlösa headsetet Cloud Flight S, tangentbordet Alloy Origins RGB med HyperX Aqua mekaniska brytare, musen Pulsefire Raid, musmattan FURY Ultra RGB samt minnesprodukterna FURY DDR4 DIMM och Impact DDR4 SODIMM. HyperX presenterar även ChargePlay Clutch™ för bekväm laddning och laddningsstation Switch Joy-Co för spelkontroller och mobila enheter.

”Vårt starka engagemang grundat i tanken om att ”We’re all gamers” och vår utveckling att tillhandahålla produkter till allt från entusiastiska PC-spelare till konsol- och mobilspelare och vidare återspeglas i uppsättningen på CES.” säger Paul Leaman, vice president på HyperX EMEA.

”HyperX senaste gamingprodukter och minneslösningar erbjuder det allra bästa för gamers; oavsett om du tävlar i en PC-turnering online eller spelar den senaste speltiteln på Nintendo Switch, PlayStation eller Xbox.”

HyperX senaste produktsortiment ger ännu mer bekvämlighet, anpassning och prestanda för att förbättra spelandet på alla nivåer.

  • HyperX Cloud Flight S – Efter Cloud Flight kommer det trådlösa headsetet Cloud Flight S med upp till 30 timmar1 batteritid och fristående Qi-certifierad trådlös laddning.2 Cloud Flight S har en sluten kåpa som kan roteras i 90 grader, ett virtuellt 7,1 surround sound3 och 50 mm stora drivelement på 2,4 GHz. Cloud Flight S har en avtagbar mikrofon med mute-knapp och LED-indikator och kommer även med intuitiva kontroller på öronkåporna för att justera spel- och chattvolym som kan anpassas med mjukvaran HyperX NGENUITY. Headsetet är kompatibelt med PC, PS4™ och PS4™ Pro.

HyperX Alloy Origins gamingtangentbord – Alloy Origins mekaniska tangentbord är tillverkad med taktila HyperX Aqua mekaniska brytare och har tangenter med bakgrundsbelysning, dynamiska RGB-effekter och fem olika ljusstyrkor.

Tangentbordet har en stabil ram av borstad aluminium vilket ger lång hållbarhet, och är designad för att ta minimalt med plats för att maximera utrymmet för musrörelser. Tangentbordskabeln USB-C till USB-A är även löstagbar. Alloy Origins kommer med mjukvaran HyperX NGENUITY som gör det möjligt att anpassa belysning och makron, inklusive ljuseffekter för varje tangent.5 Med onboard-minnet kan användare lagra upp till tre Alloy Origins-profiler med HyperX NGENUITY-programvara. Andra funktioner som finns är 100 procent anti-ghosting och fullständig N-key rollover.

  • HyperX Pulsefire Raid – Pulsefire Raid RGB är en ergonomiskt designad mus för gamers som behöver flera knappar för viktiga kortkommandon eller för att utföra en mängd olika kommandon. Pulsefire Raid är utformad för noggrann, följsam och responsiv spårning utan acceleration. Musen har 11 programmerbara knappar och erbjuder hög precision och hastighet med sin Pixart 3389-sensor och DPI-inställningar på upp till 16 000 DPI. Anpassningsbara6 native DPI-inställningar gör att gamers kan hålla koll på sina inställningar med en LED-indikator. Musen har även Omron-brytare med en livslängd på 20 miljoner klick. Programvaran HyperX NGENUITY gör det möjligt anpassa makron, DPI och RGB-belysning.
  • HyperX FURY Ultra – Musmattan FURY Ultra har 360 graders RGB-belysning och ljusstång som kan anpassas med programvaran HyperX NGENUITY. Musmattan har en mikrovävd yta med halkfri undersida av gummi för prestanda, snabbhet och stabilitet.
  • Nya hastigheter för HyperX FURY DDR4 och FURY DDR4 RGB – FURY DDR4 och FURY DDR4 RGB är kostnadseffektiva och högpresterande uppgraderingar för Intel och AMD:s senaste plattformar. FURY inkluderar Intel XMP-certifierade eller XMP- och AMD Ryzen-klara profiler. FURY DDR4 och FURY DDR4 RGB kommer nu finnas tillgängliga för frekvenser på 3600MHz och 3733MHz, kapacitet på upp till 8GB- och 16GB-moduler och konfigurerade kit på upp till 64GB.
  • Nya HyperX Impact DDR4 SODIMM kapaciteter – HyperX Impact DDR4 erbjuder kraftfull prestanda för small form factor-datorer. Impact DDR4 har Plug N Play7 och automatisk överklockningsfunktion till de högsta frekvenserna inom systemets hastighetsgräns och är klara för Ryzen och Intel XMP med kapacitet på upp till 32GB-moduler och konfigurerade kit på upp till 64GB.
  • HyperX ChargePlay ClutchTM för Nintendo Switch – ChargePlay Clutch laddningsstation för Nintendo SwitchTM har 6000mAh batteri och LED-ljus som visar batterinivå. Laddstationen har ett avtagbart gummigrepp för Joy-ConTM-kontroller och ett kickstand för spel i bordsskivläge. Laddstationen erbjuder en bekväm och säker laddning via USB-C-anslutning.
  • HyperX ChargePlay ClutchTM för mobila enheter – ChargePlay Clutch för mobila enheter erbjuder en säker laddningsstation som greppar den mobila enheten stadigt och är utrustad med gummigrepp. ChargePlay Clutch är certifierad för trådlös Qi-laddning och har ett avtagbart 3000mAh batteri som fungerar som en power bank med LED laddningsindikatorer och USB-port.

Relaterade Artiklar