Hem LEVERANTÖRERHUAWEI Huawei Mobile Services har nu 700 miljoner användare

Huawei Mobile Services har nu 700 miljoner användare

Publicerat av: Redaktionen

Ekosystemet kring HMS, Huawei Mobile Services, och AppGallery fortsätter att växa.

Huawei Mobile Services har nu 700 miljoner användare 3HMS ekosystem har nu 700 miljoner användare globalt och redovisar en tillväxt på 32 procent jämfört med samma period förra året. Även antalet registrerade Huawei-utvecklare ökar och idag finns det 1,6 miljoner utvecklare globalt, vilket är en ökning med 76 procent från föregående år. Antalet applikationer som är integrerade med HMS Core är nu 81 000 till antalet.

Huawei har i över 30 år samarbetat med partners för att förbättra den digitala kopplingen mellan människor och mellan samhällen världen över. Huawei är övertygade om att världen i ökande grad drivs av digitala tekniker och alla ska ha en möjlighet att vara med.

Huawei uppmuntrar också globala utvecklare att arbeta med Huawei Mobile Services för att ge konsumenter en bra och smart upplevelse. En del av den satsningen är utvecklingen av Mobile Services Ecosystem och AppGallery. Sedan Huawei har introducerat sitt Shining Star-program på 1 miljard dollar, för att stimulera globala utvecklare, har mer än 10 000 innovativa appar dragit fördel av detta och Huaweis plattform har växt markant.

Huawei har också valt att utveckla innovativa tjänster, som till exempel Quick App. En ny typ av tjänst som skapar en genväg till hemsidor och gör att användare slipper installera appar och tar upp mindre minne på telefonen. Samtidigt har globala HMS-appar som Huawei Video, Huawei Music och Huawei Reader gett konsumenter i fler länder högkvalitativa tjänster och innehåll.

För att hjälpa globala utvecklare och partners att innovera och utveckla har Huawei valt att öppna “Chipset-Device-Cloud” -funktioner genom HMS Core, vilket ger utvecklare tillgång till Huawei’s Machine Learning Kit, HiAI, AR Engine, etc. HMS Core 5.0 är nu tillgänglig globalt och kommer att ytterligare öppna Huawies mjukvaru- och hårdvarufunktioner för att förbättra användarnas upplevelse. Utöver detta erbjuder Huawei fullspektrat av app-utvecklingsstöd inom drygt 67 områden genom AppGallery Connect, vilket hjälper utvecklare att förnya och genomföra effektiva operationer.

Relaterade Artiklar