Hem NYHETER Philips TV vinner två EISA Awards – unik flerårig framgång. Philips TV fortsätter sitt vinnande OLED-koncept.

Philips TV vinner två EISA Awards – unik flerårig framgång. Philips TV fortsätter sitt vinnande OLED-koncept.

Publicerat av: Redaktionen

TP Vision – Philips TV – har utmanat inom OLED sedan begynnelsen, i kombination med Philips starka P5 processor och exklusiva Ambilight-teknologi, som har gett fantastiska resultat.

Philips TV vinner två EISA Awards – unik flerårig framgång. Philips TV fortsätter sitt vinnande OLED-koncept. 3Philips OLED TV har konsekvent skapat nya standarder för bild- och ljudkvaliteter i TV-branschen, företaget har vunnit många utmärkelser under resans gång men inget pris har varit så prestigefyllt  som EISA Awards.

Nu när resultatet av EISA 2020 presenteras, kan företaget stolt meddela att de har vunnit ”Best Buy OLED-kategorin” för fjärde gången i rad och ”Home Theatre TV-kategorin” för tredje gången i rad.

EISA (Expert Imaging & Sound Association), som representerar det största tech-samarbetet av experter i konsumentelektronik-branschen i 29 länder och 55 ledande tidskrifter, har delat ut sina inflytelserika EISA-utmärkelser till nya, innovativa och framträdande produkter i nästan 40 år.

Motivering av 55OLED805 som “Bästa köp OLED TV 2020-2021” av EISA juryn:

”Såväl evolution som revolution, Philips nya mellanklass OLED-TV tar över de smarta Android TV-funktionerna och universella HDR-stödet från den föregående generationen, men lägger till extensivt uppgraderad bildprocessning. Resultatet är en 4K HDR-skärm som tänjer på gränserna och ger det allra bästa från skivor och digitala källor, med AI-baserade förbättringar till företagets P5-processor, som sammantaget ger förbättrad skärpa, färgrikedom och rörelseskärpa. 55OLED805 är en verklig allround-TV, med funktioner som Ambilight-belysning, DTS Play-Fi multirumsljud och en diskret design som kommer förgylla vilken omgivning som helst. Det är en briljant TV till ett häpnadsväckande pris.”

Motivering av 65OLED+935 som “Årets Hemmabio TV 2020-2021” av EISA juryn:

”Överlägset ljud och kristallklar bild smälter samman i Philips toppserie av 4K OLED-TV. Ljudet kommer från 65OLED935:s innovativa 3.1.2 högtalarsystem, utvecklat tillsammans med högtalarspecialisten Bowers & Wilkins. Det består av dubbla uppåtriktade element för Dolby Atmos-uppspelning, en mittplacerad diskant på toppen för bättre dialog och vokal klarhet och en bakåtportad subbas för cineastisk bas. Bilden drar fördel av AI+-processning och expansiv kontrast och detaljprecision från OLED-panelen. Ambilight från alla fyra sidor ger en helt annan nivå av upplevelse från en TV som är ytterst fängslande redan som det är!”

Philips 55OLED805 är ute till försäljning på de flesta Europeiska marknader. Philips OLED+935 lanseras officiellt den första september.

Relaterade Artiklar