Huawei lanserar P20 Lite: Stilsäker telefon med kraftfull prestanda
Hem LEVERANTÖRERHUAWEI Huawei lanserar P20 Lite: Stilsäker telefon med kraftfull prestanda

Huawei lanserar P20 Lite: Stilsäker telefon med kraftfull prestanda

Publicerat av: Redaktionen

Huawei lanserade nyligen P20 Lite, en telefon speciellt utformad för unga konsumenter med intresse för de senaste trenderna.

Huawei lanserar P20 Lite: Stilsäker telefon med kraftfull prestanda 2Enheten har dubbla kameror och kraftfull prestanda förpackat i en modern design. Tack vare algoritmer som förbättrar porträttbilder, AR-effekter och Bokeh-funktion kan användaren ta kreativa foton med telefonens högkvalitativa kamera.

Huawei P20 Lite har 2.5D-glas och runda kanter vilket ger ett sofistikerat uttryck och bekvämt grepp. Enheten har utrustats med en Huawei FullView-skärm på 5,84 tum FHD + (2280×1080) och en imponerande screen-to-body-ratio på 19:9. FullView-skärmen har stöd för FHD+ med 432 pixlar per tum och ett kontrastförhållande på 1500:1, vilket resulterar i skarpa kontraster och en kraftfull bildupplevelse. Telefonen besitter även CE-färgförbättringsteknik, vilket ger mer exakta färger och neutraliserar hudtoner. Genom sin 2D-grafikmotor fångar kameran detaljer och kanter av olika motiv som i sin tur ger levande och verkliga bilder.

Högkvalitativ kamera med dubbla linser

På telefonens baksida sitter en kamera med dubbla linser på 16 respektive 2 megapixel. Enheten har också en kamera på framsidan på 16 megapixel. Kamerorna fångar förändringar i ljus och färg vilket leder till detaljrika bilder. Tack vare bokeh-effekten och algoritmer för att exempelvis justera hudton och skuggor, kan P20 Lite ta porträttbilder i studiokvalitet. Kameran kan också kartlägga 96 olika ansiktsigenkänningspunkter.

Kameran har en balanseringsteknik som integrerar ljus från olika källor för att optimera bildens ljusstyrka och minska signal-brusförhållandet (SNR) med 300 procent. Detta förbättrar telefonens förmåga att ta skarpa bilder i svagt ljus. Enheten besitter en fotograferingsassistent som hjälper användaren att fotografera och erbjuder olika kamerainställningar såsom bakgrundsbyte och AR-effekter, vilket bidrar till en kreativ kameraupplevelse.

På telefonens baksida sitter en dubbelkamera som är vertikalt placerad i det övre vänstra hörnet, medan Huawei-logotypen är placerad i det nedre vänstra hörnet. Layouten liknar den traditionella filmkameran och skapar en nostalgisk touch.

Effektiv, kraftfull och intuitiv

Tack vare att Huawei P20 Lite besitter EMUI 8.0 kan programvaran och hårdvaran optimera CPU som ger en kraftfull prestanda och en smidigare användarupplevelse. EMUI 8.0 lär sig också användarnas vanor och behov. Genom att identifiera användningsmönster kan telefonen på så sätt föreslå funktioner till användaren. Telefonen besitter också flera funktioner för multi-tasking så som split-screen-funktion och Huawei Private Space 2.0.

Huawei P20 Lite har stöd för 9V2A snabbladdning vilket minskar laddningstiden med hela 30 procent. Tillsammans med ett säkerhetsnätverkssystem med 15 lager erbjuder enheten därmed snabb laddning med optimal säkerhet. Telefonen har också stort minne: 4 GB + 64 GB, vilket ger användarna möjligheten att spela spel, lyssna på musik och titta på film utan att oroa sig för minnes- eller lagringsbegränsningar.

Pris och tillgänglighet

Huawei P20 Lite finns redan i butik och i tre trendriktiga färger: Klein Blue, Sakura Pink och Black. Rekommenderat butikspris är 3 790 SEK.

Relaterade Artiklar