Nu kan alla enheter kopplade till headsets hanteras med IT-programvara i molnet
Hem NYHETER Nu kan alla enheter kopplade till headsets hanteras med IT-programvara i molnet

Nu kan alla enheter kopplade till headsets hanteras med IT-programvara i molnet

Publicerat av: Redaktionen

Med uppdateringen v3.11 utökar nu Plantronics sin kapacitet i molnprogramvaran Manager Pro.

Nu kan alla enheter kopplade till headsets hanteras med IT-programvara i molnet 2Den omfattar nu även headsets som är anslutna till iOS (iPhone) och Android-mobiler. Det medför att den IT-ansvarige kan hantera samtliga Plantronics-enheter kopplade till dator, surfplatta och mobiltelefon. Uppdateringen aktiveras genom Plantronics Hub-app.

Plantronics Manager Pro v3.11 används tillsammans med Plantronics Hub. Därmed kan IT-ansvariga nu få information om och hantera alla Plantronics-enheter som är anslutna till datorer, skrivplattor och mobiltelefoner. Det har blivit möjligt genom att Plantronics Manager Pro v3.11 utökats till att också omfatta mobila iOS- och Android-enheter.

Om uppdateringen Manager Pro v3.11:

  • Möjlighet att se, hantera och få data från samtliga av Plantronics headsets som är anslutna till Mac iOS, Windows-datorer och mobila Android- och iOS- enheter.
  • API-åtkomsten till Plantronics Manager Pro underlättar för kunder, utvecklare och partners att bädda in och använda data till befintliga företagsapplikationer eller nya serviceerbjudanden.
  • Asset Management och Adoption innehåller nu effektivare rapportering som kan distribuera och stödja UC headsets och softphone användning (adoption).

– Plantronics Manager Pro är ”Software-as-a-Service” (SaaS) som är utformad för att hantera företagets kommunikationsenheter. På ett smidigt sätt kan företag hantera prestandan för samtliga Plantronics-headset inom organisationen med den nya uppdateringen v3.11. Det säger Tom Wesselman, vice VD och chef för software på Plantronics.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>