Nu kan alla enheter kopplade till headsets hanteras med IT-programvara i molnet
Hem NYHETER Nu kan alla enheter kopplade till headsets hanteras med IT-programvara i molnet

Nu kan alla enheter kopplade till headsets hanteras med IT-programvara i molnet

Publicerat av: Redaktionen

Med uppdateringen v3.11 utökar nu Plantronics sin kapacitet i molnprogramvaran Manager Pro.

Nu kan alla enheter kopplade till headsets hanteras med IT-programvara i molnet 2Den omfattar nu även headsets som är anslutna till iOS (iPhone) och Android-mobiler. Det medför att den IT-ansvarige kan hantera samtliga Plantronics-enheter kopplade till dator, surfplatta och mobiltelefon. Uppdateringen aktiveras genom Plantronics Hub-app.

Plantronics Manager Pro v3.11 används tillsammans med Plantronics Hub. Därmed kan IT-ansvariga nu få information om och hantera alla Plantronics-enheter som är anslutna till datorer, skrivplattor och mobiltelefoner. Det har blivit möjligt genom att Plantronics Manager Pro v3.11 utökats till att också omfatta mobila iOS- och Android-enheter.

Om uppdateringen Manager Pro v3.11:

  • Möjlighet att se, hantera och få data från samtliga av Plantronics headsets som är anslutna till Mac iOS, Windows-datorer och mobila Android- och iOS- enheter.
  • API-åtkomsten till Plantronics Manager Pro underlättar för kunder, utvecklare och partners att bädda in och använda data till befintliga företagsapplikationer eller nya serviceerbjudanden.
  • Asset Management och Adoption innehåller nu effektivare rapportering som kan distribuera och stödja UC headsets och softphone användning (adoption).

– Plantronics Manager Pro är ”Software-as-a-Service” (SaaS) som är utformad för att hantera företagets kommunikationsenheter. På ett smidigt sätt kan företag hantera prestandan för samtliga Plantronics-headset inom organisationen med den nya uppdateringen v3.11. Det säger Tom Wesselman, vice VD och chef för software på Plantronics.

Relaterade Artiklar