Optidev först på marknaden med hyreskoncept för voicelösningar
Hem NYHETER Optidev först på marknaden med hyreskoncept för voicelösningar

Optidev först på marknaden med hyreskoncept för voicelösningar

Publicerat av: Redaktionen

Optidev lanserar nu TrueMobile Voice – en mobilitetslösning baserad helt på röststyrning – och är dessutom först på marknaden med att erbjuda sina kunder att hyra all utrustning som krävs.

Optidev först på marknaden med hyreskoncept för voicelösningar 1

Fredrik Logenius – CEO

– Röststyrning är här för att stanna och passar väl in i vår produktportfölj med effektiva lösningar för bland annat lager och logistik. Genom att hyra ut utrustningen gör vi det enkelt för våra kunder att komma igång och de slipper höga initialkostnader, säger vd Fredrik Logenius.

TrueMobile Voice förenklar, effektiviserar och säkerställer precision vid lagerplockning och andra logistiska processer. Lösningen möjliggör för medarbetare att utföra arbetet snabbare och mer ergonomiskt genom att använda rösten istället för händerna, samtidigt som risken för misstag på grund av manuella fel minimeras. Parallellt ges ledningen tillgång till information från produktionen i realtid.

– På Optidev söker vi alltid efter framtidens lösningar som gör företag mer effektiva. Det innefattar inte bara själva tjänsterna och produkterna utan helhetslösningen som sådan. Uthyrningen är en viktig del av det framtidstänket, säger Fredrik Logenius.

För Optidevs kunder kan effektivisering ofta likställas med minimering av manuell pappershantering samt granskning av skärmar och tangentbord. TrueMobile Voice tillgodoser det behovet utan att kräva dyra investeringar i ny infrastruktur.

Relaterade Artiklar