Huawei lanserar nya P30-serien med fokus på fotografering
Hem LEVERANTÖRERHUAWEI Huawei lanserar nya P30-serien med fokus på fotografering

Huawei lanserar nya P30-serien med fokus på fotografering

Publicerat av: Redaktionen

Huawei har under ett event i Paris lanserat Huawei P30 och Huawei P30 Pro, som båda har en kamera med helt ny design för att skapa en enastående fotoupplevelse.

Huawei lanserar nya P30-serien med fokus på fotografering 2Super Night Mode använder banbrytande teknik för att möjliggöra för användaren att fånga tidigare mörka foton och, för första gången, video med enastående klarhet. SuperZoom-linsen har 5x optisk zoom, 10x hybridzoom och 50x digital zoom. Med Dual View Video kan användaren fånga två objekt i samma scen genom att använda två olika kameror samtidigt. Telefonerna har även nya och förbättrade kamerafunktioner så som bakgrundsbelysta porträtt och pro-bokeh.

Världens första Leica Quad-kamerasystem kombinerar nya sensorer, lins-konfiguration, bildsignalprocessor (ISP), NPU och specialutvecklade algoritmer för bildbehandling. De arbetar sömlöst tillsammans för att ge professionella kamerafunktioner så som:

I Sverige finns Huawei P30 och P30 Pro tillgängliga i färgerna Breathing Crystal, Aurora och svart.

Kant till kant-design

Den helt nya designen, med en böjd OLED-skärm på framsidan, och böjda glas på baksidan skapar en tunn, snygg och lätt design, samtidigt som telefonen är enkel att hålla i. Flärpen har förminskats och hörlursuttaget har tagits bort. Telefonens FullView-skärm integrerar den nya och förbättrade fingeravtrycksläsaren direkt i skärmen, vilket ger en skärmstorlek på 6,47”.

Alltid i fokus

I P30 Pro förbättras förmågan att uppfatta djup genom den nya Huawei ToF-kameran som mer exakt bedömer djup och avstånd. Skärpan är så skarp att även det minsta av hårstrån är i fokus. Kamerans exakta avståndsmätning möjliggör simulering av flera nivåer av bokeh genom att fokusera på motivet i olika scenarier. Samma lins driver även kamerans 3D-modellering, vilket möjliggör för användare att mäta dimensionerna av objekt med Huawei AR.

Ta plats i regissörsstolen

Utöver Dual-View-videofunktionerna är P30-serien även perfekt för dig som vill skapa filmer och redigera filmer. AI Video Editor kommer med en ny uppsättning av specialeffekter och filter. Funktionen identifierar automatiskt filmens höjdpunkter och ger användaren verktygen för att lägga till bakgrundsmusik och specialeffekter, såsom Time lapse och slowmotion.

Intelligens som passar din livsstil

Detta är en funktion för de som lätt tappar bort saker, eller helt enkelt bara älskar en bekväm livsstil. Genom OneHop kan du genom ett enkelt knapptryck överföra dina filer till en Huawei PC. Genom verktyget Intelligent Digital Car Key möjliggör vissa Audimodeller länkning mellan telefonen och bilnyckeln.

Alltid på språng

P30 Pro har ett stort 4.200 mAh batteri som stöder snabbare och bekvämare funktioner såsom 40W Huawei SuperCharge, 15W Huawei Wireless Quick Charging och trådlös omvänd laddning, perfekt för dig som är på språng.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>