Hem LEVERANTÖRERHUAWEI Huawei lanserar Freebuds 3 – Trådlösa hörlurar med intelligent ljud

Huawei lanserar Freebuds 3 – Trådlösa hörlurar med intelligent ljud

Publicerat av: Redaktionen

Nu lanserar Huawei Freebuds 3 True Wireless Stereo Earbuds, ett par förstklassiga trådlösa hörlurar med brusreducering där fokus ligger på att leverera ett innovativt och intelligent ljud. Hörlurarna drivs av Huaweis Kirin A1 processor vars avancerade teknik skapar de bästa förutsättningarna för ett unikt ljud, stabil anslutning och ultra-låg latens (fördröjning).

Huawei lanserar Freebuds 3 - Trådlösa hörlurar med intelligent ljud 3Kirin A1 processor är världens första chip med BT 5.1 och BLE 5.1, vilket gör Freebuds 3 ledande på marknaden när det kommer till stabilitet och anslutning, oavsett vilken miljö lyssnaren befinner sig i. Huaweis förstklassiga Bluetooth-teknik skapar ett starkt och äkta stereoljud via en dubbel anslutning, där de två hörlurarna har varsin individuell anslutning som paras.

Design inspirerad av naturen

Med en design som står för stilrenhet och bekvämlighet ger Huawei Freebuds 3 lyssnaren en behaglig upplevelse där långa perioder med hörlurarna i öronen inte blir ett problem.

Huawei Freebuds 3 kommer i både svart och vitt tillsammans med ett laddningsfodral vars runda form enkelt får plats i handen eller fickan. Den nya designen har estetiska, ergonomiska och akustiska fördelar som kombinerat med hörlurarnas förmåga att sitta lite längre in i örat, ger en märkbart förbättrad ljudkvalitet för lyssnaren.

Intelligent brusreducering

Huawei fokuserar på att kombinera en processor av högsta klass med ett ljud som är unikt på marknaden, för att skapa den bästa användarupplevelsen. För att möjliggöra detta har Kirin A1 processorn försatts med en avancerad Audio Digital Signal-processor som reducerar buller i omgivningen, vilket underlättar i samtal, också för den andra parten. Tekniken skapar en högkvalitativ samtalsupplevelse. Utöver den brusreducering under samtal som Freebuds 3 erbjuder, stödjer de även aktiv brusreducering i realtid. Brusreduceringen är dessutom utformad för att passa olika typer av öronkanaler, och kan snabbt stängas av genom en enkel dubbelknackning på vänster hörlur.

Freebuds 3 erbjuder ett ljud i studiokvalitet och en bas som imponerar stort. Med ett dynamiskt drivelement på 14 mm lyckas Freebuds 3 behålla ljudets ursprungliga glans. Den komplexa basen ger en starkare, tätare och mer kraftfull känsla än någonsin tidigare.

Laddningsfodralet stödjer snabb och trådlös laddning. Freebuds 3 kan därmed laddas av både trådlösa laddare och telefoner som stödjer omvänd trådlös laddning.

Pris och tillgänglighet

Huawei Freebuds 3 finns tillgängliga på den svenska marknaden i mitten av november och prisindikationen är cirka 200 EUR.

Relaterade Artiklar