foodoras mediahus växer - fler annonsörer storinvesterar
Hem TRANSPORT-&-LOGISTIKFOODORA foodoras mediehus storinvesterar

foodoras mediehus storinvesterar

Publicerat av: Redaktionen

Q-handelsbolagets mediehus, en av de ledande aktörerna inom digital marknadsföring och mediehantering, ser ökat intresse från företag att lägga sina mediabudgetar hos foodora.

Under de senaste åren har foodora positionerat sig som en pålitlig partner för företag som strävar efter att öka synligheten och nå ut till sina målgrupper på en digital plattform.

Genom innovativ strategi och kreativt innehåll har foodora mediahus framgångsrikt bistått sina klienter med att uppnå ökad synlighet och starkare varumärkesnärvaro.

foodora når idag över 90 procent av svenskarna vilket gör att annonsörerna lägger allt större investeringar för att synas i annonser på foodoras handelsplattform.

Med en växande portfölj av annonsörer som väljer att samarbeta med foodora, har det nu blivit tydligt att företagets expertis och resultatdrivna strategier utgör en konkurrensfördel på marknaden och är ett alternativ till andra medieplattformar. Den senaste framgången för q-handelsbolaget är en reflektion av deras engagemang för att leverera överlägsna resultat och anpassade lösningar för sina reklamköpare.

– Vi är glada över den positiva responsen vi har fått från företag som ser oss som en strategisk partner för sina mediebehov. Vår ökande portfölj av nöjda kunder är en indikation på vår förmåga att leverera mätbara resultat och engagerande kampanjer som sticker ut på den digitala arenan, säger Jens Högberg, Commercial Director foodora.

foodoras mediahus växer - fler annonsörer storinvesterarfoodora kommer att fortsätta att investera i innovation och utveckling av sina tjänster för att säkerställa att företagens mediabudgetar utnyttjas på bästa möjliga sätt och ger optimal avkastning.

Några av de annonsörer som synts med annonser på foodoras handelsplattform:
Svenska Dagbladet, Nextory, Ideal, Nly Man, Notar, Live Nation, C More, Ellery Hotel, Unicef, Briska, Hallon och Heineken.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar