foodora växer: har tillsatt över 1200 nya tjänster på fem månader
Hem TRANSPORT-&-LOGISTIKFOODORA foodora växer snabbt: har tillsatt över 1200 nya tjänster på fem månader

foodora växer snabbt: har tillsatt över 1200 nya tjänster på fem månader

Publicerat av: Redaktionen

foodora är idag en q-handelsplats för varor, dagligvaror och restaurangmat som levereras inom några minuter till kundens dörr.

Trots en osäker omvärld i Sverige och världen har bolaget tillsatt över 1200 nya tjänster från bara januari till maj.

Ett starkt bidrag för att hålla uppe sysselsättningen.

Idag är världen uppkopplad under dygnets alla timmar vilket återspeglas i utvecklingen av nya tjänster för att tillgodose människors behov. Q-handelsbolaget har tagit ett starkare grepp om flera marknader på kort tid och stöper därmed om spelplanen för flera olika aktörer. Behovet av snabb hemleverans ser inte ut att minska, utan tvärtom.

foodora växer: har tillsatt över 1200 nya tjänster på fem månader

Nu när expansionen sker snabbt, behöver foodora rekrytera i rasande fart. Bara under årets första månader har bolaget tillsatt 1200 nya tjänster. Just nu har foodora cirka 5000 anställda, en siffra som kommer växa.

– foodora skapar nya viktiga arbetstillfällen. Att vi löpande expanderar i snabb takt innebär fler anställningar. Idag har vi anställda människor i över 60 städer och finns på över 200 orter och platser runt om i hela Sverige, säger Daniel Gustafsson Raba och fortsätter;

– Vi är även mycket stolta över vårt bidrag att stärka det lokala näringslivet runt om i landet. Butiker och restauranger får genom foodoras bredd på tjänster tillgång till en utökad kundgrupp genom våra enorma plattform där vi har tusentals aktiva kunder som de annars inte skulle nå lika smidigt. Den digitala ekonomin är och kommer vara viktig för svensk tillväxt, avslutar Daniel Gustafsson Raba, logistikchef foodora Sverige

Relaterade Artiklar