Canon möter ”skokartongstrenden” med fotoscannern imageformula RS40
Hem PRODUKTNYHETER Canon möter nu ”skokartongstrenden” med fotoscannern imageformula RS40

Canon möter nu ”skokartongstrenden” med fotoscannern imageformula RS40

Publicerat av: Redaktionen

Canon lanserar idag fotoscannern imageFORMULA RS40, som stärker försäljningsmöjligheterna för partners både inom specialistfototjänster och hos online‑butiker.

Fotoscannern imageFORMULA RS40 är perfekt för att återställa och digitalisera gamla fotografier – med bara några enkla klick.

Den är också en av de första i sitt slag som kan erbjuda batchscanning med upp till 40 foton och 60 dokument i en körning – på hemmaplan eller i butik.
En lösning för nya växande marknader

På konsumentmarknaden ökar ”skokartongstrenden”, alltså när familjer vill bevara framkallade fotografier tagna innan den digitala eran – fotografier som oftast förvarats i skokartonger. Genom att scanna och dela dessa bilder kan de nu uppleva fina minnen med släkt och vänner på nytt, genom sociala medier och vid speciella tillfällen. imageFORMULA RS40 skapar ett perfekt tillfälle för våra partners att sikta in sig på den här trenden och erbjuda kunder hos både fotoföretag och online-butiker en snabb och pålitlig lösning. En lösning som innehåller all den tillförlitlighet och bildkvalitet de förväntar sig av Canon.

Hiro Imamura, Marketing & Innovation Vice President, Digital Printing & Solutions på Canon Europe:”En av våra viktigaste uppgifter för att ständigt stötta våra partners är att finnas med i toppen på branschtrenderna och använda den informationen för att skapa tillväxt. Fotoscannern imageFORMULA RS40 kommer med en ny lockande lösning för att hämta in och nyttja denna affärsmöjlighet inom bildbehandling och digitalisering.

Canon möter ”skokartongstrenden” med fotoscannern imageformula RS40

Enkel och snabb batchscanning av fotografier

Med Canons ledande scanningsteknik kan imageFORMULA RS40 hantera satsvis scanning av foton med upp till 30 foton per minut och mataren rymmer upp till 40 foton. Det blir en enorm tidsbesparing, jämfört med en traditionell flatbäddsscanner eller smartphones som bara klarar av ett foto i taget.

Installationen av programvaran är okomplicerad och det är enkelt att göra inställningar och börja scanna tack vare videon som steg för steg går igenom allt.

Funktioner som ger nöjda slutanvändare

Enkel användning till ett bra pris – fotoscannern imageFORMULA RS40 kompromissar varken med funktioner eller kvalitet. Den stöder olika slags foto- och dokumentformat, från panoraman till kvitton, och uppfyller många olika digitaliseringsbehov. Ett rakt transportband minimerar risken med inmatningsproblem och ser till att viktiga foton eller dokument förblir intakta när de matas igenom.

Ett stort antal bildbehandlingsfunktioner levererar ett förstklassigt resultat och ökar kundnöjdheten.

Autofix-funktionen analyserar fotografiet och korrigerar sedan automatiskt för att göra bilden ljusare eller bättre, så att den blir perfekt för bildskärmsvisning. Scannern har också flera ansiktsbehandlingsfunktioner, inklusive hudutjämning, ansiktsskärpa och korrigering av röda ögon. Dessutom sker korrigeringsinställningar för både papperskvalitet och färgåterskapning.

Relaterade Artiklar