Femårigt samarbetsavtal med Fujitsu
Hem DETALJHANDEL Femårigt samarbetsavtal med Fujitsu

Femårigt samarbetsavtal med Fujitsu

Publicerat av: Redaktionen

Flowscape har tecknat ett femårigt samarbetsavtal med svenska Fujitsu, som är en del av den japanska Fujitsu-koncernen, ett av världens största IT-tjänsteföretag.

Ett pilotprojekt med en global detaljhandelskedja är under implementering.

Femårigt samarbetsavtal med Fujitsu 2Samarbetet innebär att Fujitsu erbjuder Flowscapes system för ökad produktivitet och minskad friktion till sina globala kunder. Flowscape bedömer att ramavtalets ackumulerade ordervärde kan bli substantiellt under de fem åren.

Inom ramen för avtalet har Fujitsu redan levererat Flowscape-lösningen till flera kunder, och ett pilotprojekt gällande en skräddarsydd lösning är under implementering hos en global detaljhandelskedja. Pilotprojektets ordervärde är 0,5 miljoner kronor och innebär en möjlighet att därefter fortsätta implementera på en mängd av kundens kontor världen över.

“Vi är mycket glada för detta förtroende från Fujitsu. I och med vårt partnerskap med en stark global spelare som Fujitsu har vi en enorm möjlighet att leverera våra produkter till kunden över hela världen och ytterligare bekräfta styrkan i Flowscapes produkter”, säger Peter Reigo, VD för Flowscape.

Relaterade Artiklar