StrongPoint stärker sitt engagemang för e-handel genom förvärv av Cub Business Systems AB
Hem DETALJHANDEL StrongPoint stärker sitt engagemang för e-handel genom förvärv av Cub Business Systems AB

StrongPoint stärker sitt engagemang för e-handel genom förvärv av Cub Business Systems AB

Publicerat av: Redaktionen

StrongPoint förvärvar 100 procent av aktierna i det svenska företaget Cub Business Systems AB, vilket stärker engagemanget för e-handel.

StrongPoint stärker sitt engagemang för e-handel genom förvärv av Cub Business Systems AB 2Digitalisering av varor accelererar – och effektiva flerkanals- och logistiklösningar utgör nyckelelement för StrongPoints kunder, där förvärvet av Cub passar väl in i inriktningen kring lösningar inom omnichannel och e-handel.

“Vi på Cub ser fram emot att bli en del av StrongPoint-familjen och ser stora framtida möjligheter. Våra produkter passar ihop och ger oss ännu större möjligheter att leverera en komplett lösning till våra kunder. Vi kan hantera en internationell marknad och ökad potential i vår framtida produktutveckling, säger VD för Cub Business Systems AB, Göran Thörn.

“StrongPoint har haft en mycket framgångsrik lansering av Click & Collect. Förvärvet av Cub kompletterar vår lösning och gör det möjligt för oss att leverera framtidsorienterade system för våra kunder hemma och utomlands, samtidigt som vi stärker våra e-handels- och Omni Channel-ansträngningar. Det här är affärsområden som växer kraftigt, vilket kommer att hjälpa StrongPoint att expandera vidare i den digitala världen “, säger StrongPoints VD Jørgen Waaler.

 

Relaterade Artiklar