Jula har fått ett tillfälligt hem efter branden – öppnar pop-up store i Västerås
Hem E-HANDEL Ett tillfälligt hem för Jula efter branden – öppnar pop-up butik i Västerås

Ett tillfälligt hem för Jula efter branden – öppnar pop-up butik i Västerås

Publicerat av: Redaktionen

Redan tre veckor efter branden poppar Jula upp en tillfällig butik i Västerås.

  Nu är vi igång, säger Isac Ågren, Varuhuschef på Jula i Västerås.

− Processen har gått väldigt snabbt och engagemanget har varit stort för att göra detta möjligt. Våra medarbetare har verkligen stått till tjänst och tagit ansvar för att kunna öppna, säger Michael Gustafsson, Country Manager Sweden på Jula.

I Julas pop-up store kan kunderna handla utvalda produkter från Julas sortiment, hämta ut sina Click & Collect ordrar och göra returer och reklamationer.

− Med denna lösning kan vi snabbt erbjuda en god service igen till våra kunder, vilket känns väldigt positivt, säger Isac Ågren, Varuhuschef på Jula i Västerås.

Julas pop-up store finns nu på Hallstagården 7-9 vid Hööks på Erikslunds handelsområde. I september kommer Jula även att öppna ett tillfälligt varuhus på Erikslund.

Stor stöttning från myndigheter och företag

Jula har fått ett tillfälligt hem efter branden – öppnar pop-up store i VästeråsJulas arbete med att göra detta möjligt har även fått stöttning från både myndigheter/kommunen, externa företag och butiksgrannar som har varit behjälpliga.

−  Vi är väldigt tacksamma för att det engagemang som har visats för oss. På bara tre veckor har vi kunnat få fram en tillfällig lösning där Jula blir tillgängligt återigen, avslutar Michael Gustafsson.

Vi vill rikta ett stort tack till alla parter som har varit inblandade i arbetet.

 

Relaterade Artiklar