I Värtahamnen arrangeras en av Stockholms mest populära loppmarknader med 26 000 besökare!
Hem EVENT En av Stockholms mest populära loppmarknader arrangeras i Värtahamnen med kring 26 000 besökare!

En av Stockholms mest populära loppmarknader arrangeras i Värtahamnen med kring 26 000 besökare!

Publicerat av: Redaktionen

”En bakluckeloppis innanför tullarna med sjö- och Kaknästornutsikt är rätt så magiskt.

Värtahamnen är en härlig och harmonisk fristad – granne med citypulsen.”

I Stadsutvecklarna i Värtahamnens intervjuserie lyfter vi fram företag som på olika sätt är verksamma i Värtahamnen – Stockholms nyaste och mest spännande stadsdel. Nu har turen gått vidare till Stockholmsmarknader som arrangerar en av Stockholms mest populära loppmarknader här i Värtahamnen med kring 26 000 besökare tidigare år. Maria Wiberg, grundare och direktör, har svarat på våra frågor.

Vad är det bästa med att verka i Värtahamnen?
I Värtahamnen arrangeras en av Stockholms mest populära loppmarknader med 26 000 besökare!

På bilden: Bakluckeloppis i Värtahamnen tidigare år och Maria Wiberg, grundare och direktör, Stockholmsmarknader.

Läget och stämningen! En bakluckeloppis innanför tullarna med sjö- och Kaknästornutsikt är rätt så magiskt. Värtahamnen är en härlig och harmonisk fristad – granne med citypulsen. I Värtahamnen har vi bombats med möjligheter och hjälpsamhet, vilket är ganska ovanligt när man arrangerar en loppis centralt i stan. En sådan approach har alla möjligheter att skapa en glimrande stadsdel, där både människor och företag kan bo, verka, träffas och trivas.

”Det är så spännande att se en stadsdel växa fram och utvecklas”

Vad ser ni mest fram emot i takt med att Värtahamnen utvecklas?

Det är så spännande att se en stadsdel växa fram och utvecklas, som ju faktiskt ska finnas där i många, många år framöver. Att dessutom få vara med och bidra på ett pyttehörn med lite loppisglädje är ju bara så kul!

Har du ett fint minne av Värtahamnen att dela med dig av?

Vår allra första bakluckeloppis 2019 i bästa väder. Det är alltid så kul att se ett nytt område förvandlas till en loppisfest fylld med fynd och folkliv. Den känslan är rätt så underbar faktiskt, och i just Värtahamnen förenas den även med den förtrollande sjöutsikten – kan inte bli bättre miljö för två skrotsamlare från skärgården, som vi!

Vad är aktuellt för Stockholmsmarknader?

Bakluckeloppisen i Värtahamnen 28 augusti, 4 september och 11 september så klart. Före och efter dess arrangeras massor av andra loppisar samt vår nya webbapp Loppla som vi ser fram emot att utveckla och etablera över hela landet. Loppla är tjänsten för alla som inte hinner sälja på loppis själva. På loppla.se kan man sälja rubb och stubb i ett svep – i en och samma annons – till högst bjudande uppköpare. Perfekt för den som inte har tid eller lust att själv sälja pryl för pryl på loppis eller köp- och säljtjänster.

 

 

 

Relaterade Artiklar