En av Europas största teleoperatörer väljer Edgeware för att streama sport
Hem GAMINGE-SPORT En av Europas största teleoperatörer väljer Edgeware för att streama sport

En av Europas största teleoperatörer väljer Edgeware för att streama sport

Publicerat av: Redaktionen

Edgeware har fått en order från en av Europas största teleoperatörer.

En av Europas största teleoperatörer väljer Edgeware för att streama sport 2Kunden kommer att använda Edgewares system för att bygga ett eget CDN (Content Delivery Network) för att streama populära livesport-sändningar över internet.

Operatören kommer att använda Edgewares mjukvara och högkapacitets TV-servrar i flera städer och också utnyttja Edgewares support för att säkerställa högsta tittarkvalitet under populära sportevenemang.

– Vi ser mer och mer att betal-TV och stora sportevenemang streamas över det öppna internet, säger Johan Bolin, produktchef på Edgeware.

– Det ställer höga krav och förväntningar på streamingnätverket med ökat behov av kvalitet och möjlighet att bygga ut. Den här utvecklingen har vi förutsett och den är gynnsam för oss. Den här ordern visar att detta skifte nu sker på bred front på Edgewares marknad.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>