Elgiganten och DreamHack Sports Games ingår ett treårigt partnerskap med E-Allsvenskan
Hem GAMINGE-SPORT Elgiganten och DreamHack Sports Games ingår ett treårigt partnerskap med E-Allsvenskan

Elgiganten och DreamHack Sports Games ingår ett treårigt partnerskap med E-Allsvenskan

Publicerat av: Redaktionen

Idag meddelar Elgiganten att de genom Elkjøp Nordic skrivit på ett treårigt partnerskap med E-allsvenskan.

Elgiganten och DreamHack Sports Games ingår ett treårigt partnerskap med E-Allsvenskan

Avtalet gör Elgiganten till officiell partner inför det att ligan återgår till tävling den 30 mars 2021.

– Vi är glada över att få Elgiganten ombord på resan för att ta E-allsvenskan till nästa nivå. Vi ser mycket fram emot vårt samarbete de kommande åren, säger Nicklas Mether, Swedish Professional Football Leagues.

DreamHack Sports Games och E-Allsvenskan som är Sveriges bästa E-fotbollsliga tillkännagav nyligen ett nytt och långsiktigt samarbete med start våren 2021. Som en del av detta samarbete kommer Swedish Professional Football Leauge (SEF) få möjligheten att engagera sig och få kontakt med sina traditionella fans, samtidigt som de ökar sin fanbase i E-sportsvärlden.

– När ett varumärke som Elgiganten inte bara väljer att utöka sitt partnerskap på E-Superligan utan också väljer att lägga till E-allsvenskan i samarbetet, ser vi det som ett tydligt bevis på ligans framgång. Detta partnerskap kommer att erbjuda våra fans kvalitativt innehåll som tar dem bakom kulisserna, men även underhållning med Elgiganten Soccer challenge som är på plats och erbjuder fantastiska priser under hela säsongen över våra sociala kanaler, säger Scott Steedman, Chief commercial manager på DreamHack Sports Games.

För Elgigantens del blir samarbetet ytterligare ett bevis på det långsiktiga engagemanget för gaming och e-sport. DreamHack Sports Games, där traditionella sporter möter esport, är en aktör som visat goda resultat i tidigare samarbeten.

– Efter att ha sett resultatet av Elgigantens Danmarks samarbete med Xbox och DreamHack Sports Games ser vi det som en självklarhet att även utöka det till Sverige, säger Alexander Åberg gaminglead på Elgiganten.

Relaterade Artiklar