Di Luca & Di Luca väljer Aditro logostics som 3PL-partner för sin framtida tillväxt
Hem E-HANDEL Di Luca & Di Luca väljer Aditro logostics som 3PL-partner för sin framtida tillväxt

Di Luca & Di Luca väljer Aditro logostics som 3PL-partner för sin framtida tillväxt

Publicerat av: Redaktionen

Aditro Logistics AB, en av Sveriges största 3PL-aktörer, har tecknat ett femårigt avtal med Di Luca & Di Luca om tredjepartslogistik.

Di Luca & Di Luca väljer Aditro logostics som 3PL-partner för sin framtida tillväxt 2Familjeföretaget Di Luca & Di Luca grundades 1971 av Fernando Di Luca, italienaren som tog olivoljan, pastan och kunskapen om medelhavsmaten till Sverige. Idag är Di Luca & Di Luca en starkt växande aktör på den svenska dagligvarumarknaden och erbjuder matupplevelser från såväl Italien som flera andra länder kring Medelhavet.

Aditro Logistics AB, en av Sveriges största 3PL-aktörer, har tecknat ett femårigt Logistikavtal med Di Luca & Di Luca som omfattar hantering av inkommande tågflöden, lagerhantering, displaybyggnationer och plock/distribution ut till Di Luca & Di Lucas nordiska marknad. Di Luca & Di Luca grundades 1971 av Fernando Di Luca och ägs än idag av familjen med barnen Gabriella, Christian och Paola i spetsen.

Syskonen driver bolaget tillsammans med ett 40-tal medarbetare på Södermalm i Stockholm med fokus på utveckling och försäljning av mat ifrån Italien och runtomkring Medelhavet. Tack vare det egna varumärket Zeta samt ett antal starka agentursvarumärken är man en utav de främsta aktörerna på den svenska dagligvaru-marknaden.

”Det är väldigt kul att bli anförtrodd av ett bolag med starka varumärken och en god tillväxt som dessutom bygger på en imponerande historia. Di Luca & Di Luca har ett flöde och logistiska önskemål som passar perfekt in i vårt nyutvecklade FMCG koncept i Jönköping. Vi ser fram emot att gemensamt möta framtiden”, säger Johannes Gussander, VD Aditro Logistics

”Det är alltid spännande att arbeta mot så pass väletablerade bolag med spännande framtid och att vinna ett förtroende i en sådan process är extra roligt. Nu ska vi se till att detta samarbete blir långt och utvecklande för båda parter”, säger Lars Nordlander, CMO på Aditro Logistics

”Vi ser verkligen fram emot samarbetet med Aditro Logistics och tror starkt på att deras FMCG-koncept i Jönköping är framtiden för oss. Samarbetet med Aditro kommer att hjälpa oss att fortsätta optimera vårt varuflöde samt ge oss förutsättningar att leverera högsta möjliga service till våra kunder”, säger Peter Lantz, Finans och affärsutvecklingschef/Vice VD på Di Luca & Di Luca AB.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>