Dell lanserar 24-tums pekskärm
Hem PRODUKTNYHETER Dell Technologies lanserar 24-tums pekskärm

Dell Technologies lanserar 24-tums pekskärm

Publicerat av: Redaktionen

Dell lanserar nu den helt nya Dell 24 Touch USB-C Hub Monitor (P2424HT), en pekskärm med fokus på interaktivitet.

Den nya P2424HT är världens första 23,8-tums pekskärm med Ethernet-anslutning och är designad för interaktivitet – ­oavsett om den används i detaljhandeln, på lagret, i hemmet eller på kontoret.

Skärmen kommer med upp till 10-punkters touch, vilket innebär att du kan använda den med upp till tio fingrar på skärmen samtidigt.

Med IPS-teknik levererar skärmen även färger med 99 % sRGB samtidigt som Dells ComfortView Plus-funktion hjälper till att minska skadligt blått ljus.

 Anpassningsbar design

Pekskärmen har en ledad stativdesign som gör att användaren kan övergå från en vanlig skrivbordsmonitor till en nedåtriktad position med 60-graders lutning. Den erbjuder också höjdjustering och vridning så att skärmen kan justeras för den aktuella uppgiften.

Dell lanserar 24-tums pekskärm Den nya P2424HT kopplas till användarens dator med USB-C-anslutning som ger upp till 90 W strömförsörjning och har inbyggd ethernet. Två snabbåtkomliga USB-portar finns placerade på sidan av skärmen för enkel anslutning av tillbehör, och dessa kan även täckas för att bibehålla ett elegant utseende när de inte används. Utöver detta har skärmen även inbyggd HDMI och DisplayPort.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar