CrazyLabs släpper fyra nya speltitlar i Huaweis AppGallery
Hem LEVERANTÖRERHUAWEI CrazyLabs släpper fyra nya speltitlar i Huaweis AppGallery

CrazyLabs släpper fyra nya speltitlar i Huaweis AppGallery

Publicerat av: Redaktionen

Efter den lyckade lanseringen av CrazyLabs fem första spel på Huaweis AppGallery i oktober förra året släpper den israeliska spelutvecklaren ytterligare fyra av sina populära titlar i appbutiken.

Detta är ännu ett bevis för hur viktig utvecklingen av AppGallery är och hur stor dess potential är för spelutvecklare världen över.

– Många spelföretag i världen tittar på AppGallery och ser potentialen appbutiken erbjuder i att nå miljontals fler konsumenter. Vi ser ett konstant intresse av att göra populära spel tillgängliga via vår plattform. Det är en enkel och smidig process som görs i samarbete med oss, vilket underlättar för utvecklare, säger Jeffrey Qiu CEO på Huawei Consumer Group Norden.

Spelen som CrazyLabs nu gör tillgängliga på AppGallery är två simulationsspel, Acrylic Nails! och Tie Dye, samt hoppspelet Light-It-Up och Phone Case DIY, som låter användare göra sin smarta mobil mer personlig.

CrazyLabs släpper fyra nya speltitlar i Huaweis AppGallery – Vi ser detta som ett långsiktigt partnerskap där vi kan öka vår kundbas nu när AppGallery attraherar fler och fler användare. Vi har imponerats av det engagemang som Huawei visat genom att släppa våra spel och det stöd vi har fått. Det är bra att ha en ännu en solid kanal som låter oss möte nya spelare och som skapar sund konkurrens på marknaden, säger Michal Issachary, VP Games and Operations på CrazyLabs.

CrazyLabs har dragit nytta av Huaweis tekniska support under hela integrationen av sina spel i AppGallery vilket gör det enkelt och snabbt att anpassa befintliga spel till plattformen. För att förbättra processen har CrazyLabs implementerat flera verktyg för integration med Huaweis mobiltjänstplattform HMS. Account Kit, som ger utvecklare enkel, säker och snabb inloggning och autentisering, Ads Kit, en tjänst för intäktsgenerering som gör det möjligt för CrazyLabs att bygga sin publik och visa högkvalitativt annonsinnehåll för dem i spelet, och Wallet Kit, vilket gör att användarnas lojalitetskort, presentkort och kuponger kan accepteras.

AppGallerys spelkategori, som är tillgänglig för Huawei-användare i 170 länder och regioner, har vuxit med 500 procent sedan förra året. AppGallery har nu nära samarbeten med fyra miljoner registrerade utvecklare för att ständigt göra nytt innehåll tillgängligt på plattformen. Redan nu finns över 134 000 HMS-integrerade appar tillgängliga.

Relaterade Artiklar