Camilla Eriksson är ny inköps- och sortimentschef hos Eleven och NordicFeel
Hem E-HANDEL Camilla Eriksson är ny inköps- och sortimentschef hos Eleven och NordicFeel

Camilla Eriksson är ny inköps- och sortimentschef hos Eleven och NordicFeel

Publicerat av: Redaktionen

E-handelssajterna Eleven och NordicFeel stärker sin inköpsavdelning genom att anställa Camilla Eriksson som ny inköps- och sortimentschef.

Camilla Eriksson är ny inköps- och sortimentschef hos Eleven och NordicFeel 1

Camilla Eriksson, Inköps- och sortimentschef eleven AB

Hon kommer närmast från Oriflame där hon under åtta år har varit ansvarig för inköp och produktutveckling.

Den 20 augusti tillträdde Camilla Eriksson som ny inköps- och sortimentchef för Elevenoch NordicFeel. Camilla kommer att ansvara för den gemensamma inköpsfunktionen och hennes roll kommer bli viktig i det framtida arbetet med att erbjuda rätt sortiment till sajternas olika målgrupper.

– Det känns oerhört inspirerande. Att få vara med på resan med att förstärka inköpsavdelningen och skapa skönhetsbranschens vassaste sortiment är en utmaning som jag verkligen ser fram emot, säger Camilla Eriksson.

Camilla har stor erfarenhet av inköp, marknadsföring och produktutveckling. Hon har de senaste åtta åren arbetat på Oriflame Cosmetics som Senior Product Manager. Tidigare har hon drivit eget företag, inom mode och massproduktion, i Asien. Dessförinnan var hon inköpare på Åhléns för interna och externa varumärken.

– Jag är övertygad om att Camilla med sin breda och långa erfarenhet av inköp och sortiment kommer vara drivande bolagets fortsatta tillväxt säger Pernilla Barkman, VD på Elevenoch NordicFeel.

Relaterade Artiklar