Nu lanserar Matkomfort vegetarisk matkasse
Hem NYHETER Nu lanserar Matkomfort vegetarisk matkasse

Nu lanserar Matkomfort vegetarisk matkasse

Publicerat av: Redaktionen

Nu lanserar vi Matkomforts Vego Premium, en spännande blandning av nya rätter och tidlösa klassiker – vegetariskt med härliga mejeriprodukter, ägg samt ekologiska eller närodlade grönsaker.

Nu lanserar Matkomfort vegetarisk matkasse 2Vi vill härmed presentera höstens nyhet, Vego Premium! Matkassen för dig som både tänker på vad du äter och vad du inte äter. Självklart är middagarna liksom i alla våra matkassar kockförberedda och lagade från grunden, utan onödiga tillsatser.

– Vi har fått många önskemål om en vegetarisk produkt från våra kunder som gått över till vegetarisk kost men som inte velat lämna oss på grund av det valet. Nu kan vi åter igen hjälpa dem i vardagen, vilket känns jättekul, säger kock och grundare Henrik Isaksson.

Matkomforts Vego Premium vänder sig förstås till de som är vegetarianer men även de som helt enkelt bara vill äta mera grönt ibland. Den kommer vara lakto-ovo-vegetarisk och då och då innehålla exempelvis ostar med löpe. Grönsakerna kommer vara ekologiska eller närodlade i möjligaste mån.

Vego Premium består av tre kompletta middagar. Det enda som behövs hemma är salt, peppar och något att steka i.

Priser
2 portioner, 3 dagar – 645 kr
4 portioner, 3 dagar – 985 kr
6 portioner, 3 dagar – 1415 kr

Premiärleverans söndag 9/9-2018.

Relaterade Artiklar