Bredband2 och DreamHack i samarbete på CORSAIR DreamHack Masters
Hem GAMINGE-SPORT Bredband2 och DreamHack i samarbete på CORSAIR DreamHack Masters

Bredband2 och DreamHack i samarbete på CORSAIR DreamHack Masters

Publicerat av: Redaktionen

Bredband2 presenteras som ny partner för CORSAIR DreamHack Masters Malmö och blir i och med samarbetet officiell internetleverantör för den stjärnfyllda turneringen som hålls i Malmö arena den 4-6 oktober, 2019.

Bredband2 och DreamHack i samarbete på CORSAIR DreamHack Masters 1

Daniel Krook, VD på Bredband2

”Bredband2 känns som rätt samarbetspartner i Malmö där de har en stark förankring och närvaro. Vi vet att deras kunskap och kvalitet på tjänsterna passar perfekt för våra tävlande och vi ser fram emot dessa dagar”, säger Per Sjölin, Press och PR-manager på DreamHack.

CORSAIR DreamHack Masters anordnades för första gången 2016, även då i Malmö, som DreamHacks första storskaliga arenaevent. Med två tävlingar per år, de bästa Counter-Strike:

Global Offensive-lagen i världen, 250 000 dollar i prispengar per turnering, tusentals besökare och miljontals tittare hemma ställs stora krav på en pålitlig internetuppkoppling.

”Det är glädjande att få vara en del av dessa spännande dagar med många aktiviteter. Vi ser fram emot samarbetet med DreamHack och hoppas kunna utveckla detta till fler tillfällen på nya platser framöver. Speciellt kul ska det bli att besöka tävlingarna på DreamHack Masters den 4-6 oktober”, säger Daniel Krook, VD på Bredband2.

Relaterade Artiklar