Anker ger sig in på den svenska e-sportscenen i ett samarbete med Esportal
Hem GAMINGE-SPORT Anker ger sig in på den svenska e-sportscenen i ett samarbete med Esportal

Anker ger sig in på den svenska e-sportscenen i ett samarbete med Esportal

Publicerat av: Redaktionen

Under september arrangerar man en 5v5-turnering i CounterStrike: Global Offensive med en prispott på 3 000 Euro, drygt 30 000 kronor.

Det segrande laget får 2 000 Euro i pris.

Turneringens kvaltävlingar pågår under september med plats för upp till 64 lag i varje omgång. Finalen äger rum 1 oktober. Tävlingen är öppen för deltagare i hela Norden.

Esportal grundades 2014 och är en webbaserad turnerings- och matchmakingplattform som idag framför allt fokuserar på CS:GO. Plattformen riktar sig både till nöjesspelare och professionella e-sportatleter och förvärvade 2017 gamingcentret Inferno Online.

Anker är kanske mest kända för mobiltillbehör, exempelvis högkapacitetsladdare men i produktfamiljen ingår även bland annat kameror och säkerhetsutrustning under varumärket Eufy, och ljudprodukter under namnet Soundcore.

Anker ger sig in på den svenska e-sportscenen i ett samarbete med Esportal”Det känns väldigt kul och inspirerande att knyta närmare band till den svenska e-sportcommunityn. Många av våra tidigaste fans är hängivna gamers, det är en grupp som verkligen fattar och uppskattar kvaliteten i våra produkter. Vi ser fram emot att fortsätta bygga vår relation med den communityn genom framtida samarbeten”, säger Gustaf Granqvist, nordisk försäljningsschef på Anker.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>