Anker ger sig in på den svenska e-sportscenen i ett samarbete med Esportal
Hem GAMINGE-SPORT Anker ger sig in på den svenska e-sportscenen i ett samarbete med Esportal

Anker ger sig in på den svenska e-sportscenen i ett samarbete med Esportal

Publicerat av: Redaktionen

Under september arrangerar man en 5v5-turnering i CounterStrike: Global Offensive med en prispott på 3 000 Euro, drygt 30 000 kronor.

Det segrande laget får 2 000 Euro i pris.

Turneringens kvaltävlingar pågår under september med plats för upp till 64 lag i varje omgång. Finalen äger rum 1 oktober. Tävlingen är öppen för deltagare i hela Norden.

Esportal grundades 2014 och är en webbaserad turnerings- och matchmakingplattform som idag framför allt fokuserar på CS:GO. Plattformen riktar sig både till nöjesspelare och professionella e-sportatleter och förvärvade 2017 gamingcentret Inferno Online.

Anker är kanske mest kända för mobiltillbehör, exempelvis högkapacitetsladdare men i produktfamiljen ingår även bland annat kameror och säkerhetsutrustning under varumärket Eufy, och ljudprodukter under namnet Soundcore.

Anker ger sig in på den svenska e-sportscenen i ett samarbete med Esportal”Det känns väldigt kul och inspirerande att knyta närmare band till den svenska e-sportcommunityn. Många av våra tidigaste fans är hängivna gamers, det är en grupp som verkligen fattar och uppskattar kvaliteten i våra produkter. Vi ser fram emot att fortsätta bygga vår relation med den communityn genom framtida samarbeten”, säger Gustaf Granqvist, nordisk försäljningsschef på Anker.

Relaterade Artiklar