Uber Eats lanserar i Linköping
Hem NYHETER Uber Eats lanserar i Linköping

Uber Eats lanserar i Linköping

Publicerat av: Redaktionen

Erbjuder hemleverans av mat från Bastard Burgers, Çok Najs och Flott.

Uber Eats fortsätter att expandera i Sverige och är från och med den 8 september tillgängligt i Linköping.

Uber Eats erbjuder hemleverans från välkända restauranger såsom Max Hamburgare, Bastard Burgers, Çok Najs, Booya Burger, Sushi Yama och Flott, och gör det möjligt att få en färdiglagad måltid hemlevererad inom 30 minuter.

Från och med den 8 september kan linköpingsbor få mat levererad hela vägen hem till dörren med Uber Eats. Med lanseringen adderas Linköping till listan över de 6000 städer globalt och 8 städer i Sverige där Uber Eats erbjuder hemleverans. I Linköping samarbetar Uber Eats med ett brett utbud restaurangpartners såsom Max Hamburgare, Bastard Burgers, Çok Najs, Waynes Coffee, Masala Köket, Booya Burger, Sushi Yama och Flott.

Uber Eats lanserar i Linköping– Vi har sett ett stort behov från lokala restauranger och butiker i Linköping att expandera sina verksamheter. Därför är vi glada att kunna hjälpa dem att ställa om till en leveransbaserad modell samtidigt som vi möjliggör för konsumenter att snabbt och enkelt få mat levererad hem till dörren inom 30 minuter, säger Henrik Berglin, Sverigechef på Uber Eats.

Uber Eats är tillgängligt mellan 11.00-23.00 alla dagar. Den genomsnittliga leveranstiden är 30 minuter.

Relaterade Artiklar