Sverigepremiär för hörlurarna Huawei FreeBuds 4
Hem PRODUKTNYHETER Sverigepremiär för hörlurarna Huawei FreeBuds 4

Sverigepremiär för hörlurarna Huawei FreeBuds 4

Publicerat av: Redaktionen

Hörlurarna är trådlösa och erbjuder världens första aktiva brusreducering (ANC) med ”Adaptive Ear Matching” (AEM).

De bjuder också på en förbättrad ljudkvalitet samt stora förbättringar vad gäller brusreducering, komfort och smarta anslutningar jämfört med den tidigare modellen FreeBuds 3.

Nu finns det senaste tillskottet i Huaweis serie av FreeBuds-hörlurar äntligen tillgängliga på den svenska marknaden.

Huawei FreeBuds 4 har redan uppmärksammats av tidiga användare för sin fantastiska ljudkvalitet och kombinationen av open-fit-design, bekväma passform och aktiva brusreducering. Med ett dynamiskt drivelement på 14,3 mm erbjuder hörlurarna dessutom ett imponerande basljud. FreeBuds 4 har även blivit uppgraderad med flertal nya funktioner för att kunna ta ljudupplevelsen till nya nivåer.

Sverigepremiär för hörlurarna Huawei FreeBuds 4Jämfört med in-ear hörlurar är hörlurar med open-fit-design känsligare för hur användarens öron är formade samt för vilken miljö de används i. Detta innebär att ljudet kan skilja sig åt beroende på användare även om hörlurarna är densamma. För att lösa detta dilemma erbjuder Huawei FreeBuds 4 världens första open-fit design byggd på ”Adaptive Ear Matching”-teknik för att kunna erbjuda användaren en bekväm brusreduceringsupplevelse och hög ljudkvalitet oavsett situation.

En bra ljudkvalitet är ett grundläggande krav hos användare när de ska välja hörlurar. Huawei FreeBuds 4 använder ett flytande kompositmembran i kristallpolymer (LCP) med ett frekvensomfång på upp till 40 kHz. Ljudet blir högupplöst med rikare och fylligare diskant.

Med Huawei FreeBuds 4 behöver inte användaren oroa sig för batterinivån när hen lämnar hemmet. Med hjälp av den branschledande snabbladdningstekniken erbjuds användaren 2,5 timmars oavbruten lyssningsupplevelse efter en endast 15 minuters lång laddning. FreeBuds 4 klarar även kontinuerlig musikuppspelning i fyra timmar med avstängd brusreducering, likväl som den klarar 2,5 timmars kontinuerlig musikuppspelning med brusreduceringen aktiverad. Tillsammans med laddningsfodralet erbjuds en batteritid på hela 22 timmar.

Relaterade Artiklar