Wholesale Arena 2022
Hem E-HANDEL Wholesale Arena 2022 på Epicenter i Stockholm

Wholesale Arena 2022 på Epicenter i Stockholm

Publicerat av: Redaktionen

Wholesale Arena är eventet för alla inom partihandeln som arrangeras av Svensk Handel den 16 november på Epicenter i Stockholm.

Vägvalen och alternativen är fler än någonsin för B2B och det krävs flera beslut samtidigt; lönsamma strategier inom innovation, digitalisering, automation, supply chain och kanske framför allt – kanalval.

När det gäller DTC finns det många kanaler att använda sig av.

Nu är en bra tid att se över sin affärsstrategi och därmed även sina kanalval – var vill man vara i framtiden?

3bits finns på plats som stolt guldsponsor, kom gärna och träffa oss och andra partners, lyssna till inspirerande talare som Tobias Ahlin Bjerrome. Han är en designer, programmerare och innovatör. I dag jobbar han som designingenjör på GitHub och har en bakgrund som ansvarig för Spotifys UI design och designchef på Mojang. Tobias kommer att prata om hur man bygger en innovativ kultur som sprudlar av kreativa och nytänkande idéer samtidigt som man genom en iterativ process uppmuntrar till kritiskt tänkande och realism.

Wholesale Arena 2022

Per Schlingmann menar att det finns ett momentum där allt som hänt ruskat om oss och skapat ett läge där vi både tror och förväntar oss förändring. Nuläget i omvärlden skapar en optimal möjlighet för en re-take på affärsmodellen, en ovanlig möjlighet att ta vara på.

Dagen avslutas med en After Work med dryck och tilltugg där vi umgås och nätverkar, anmäl dig senast 31 oktober så ses vi på Wholesale Arena.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar