BOS välkomnar nye ministern med ansvar för spelpolitik
Hem GAMING Onlinespel BOS välkomnar nye ministern med ansvar för spelpolitik

Onlinespel BOS välkomnar nye ministern med ansvar för spelpolitik

Publicerat av: Redaktionen

Branschföreningen för Onlinespel (BOS) välkomnar beslutet att finansmarknadsminister Niklas Wykman förordnas ansvaret för spelpolitiken i regeringen.

– Vi ser fram emot att föra en diskussion med Niklas Wykman om hur spelpolitiken bäst kan utvecklas i Sverige.

BOS välkomnar nye ministern med ansvar för spelpolitikVi kommer att ha tre viktiga budskap i de diskussionerna. För det första måste de licensierade spelbolagen värnas på bekostnad av de olicensierade. För det andra bör staten koncentrera sig på att stifta lagar som vi andra ska följa snarare än att själv agera kommersiellt spelbolag, och för det tredje vore det välkommet om Wykman som den förste ministern i någon regering vågar lyfta spelindustrins viktiga näringspolitiska betydelse för Sverige och Europa, säger Gustaf Hoffstedt.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>