Vi kan teknik – verktyg för proffs
Hem NYHETER Vi kan teknik – rätt verktyg för proffs

Vi kan teknik – rätt verktyg för proffs

Publicerat av: Redaktionen

För alla branscher och alla behov: 250 000 produkter och varumärken i toppklass inom verktygsområdet innebär ett omfattande sortiment att välja ur

  • Från underhåll till utveckling och installation: märkeskvalitet för användare med höga krav

  • Allt tillgängligt från ett och samma ställe: Basverktyg, specialverktyg och passande tillbehör
  • Eftersom tid är pengar: Med Conrads omfattande sortiment blir inköpsprocessen snabb och enkel

För att ännu bättre uppfylla företagskundernas behov kommer Conrad Sourcing Platform även under 2022 att fokusera på speciella områden inom varusortimentet. Vi börjar detta år med att koncentrera oss på området verktyg och verkstadsutrustning.

Ett brett och samtidigt specialiserat verktygssortiment

Ett lika brett som specialiserat sortiment – det är avgörande för en inköpsplattform där kunder med höga krav ska kunna hitta just det verktyg som behövs för det dagliga arbetet. Conrad Sourcing Platform är specialiserad på utrustning för teknisk drift och kan inom området verktyg och verkstadsutrustning erbjuda 250 000 produkter. Det stora sortimentet lämpar sig för mångsidiga användningsområden: Inom industrin innebär möjligheten att snabbt kunna införskaffa optimalt användbara verktyg att produktion, underhåll och reparationer fungerar smidigt.

Därmed minimeras också risken för störande produktionsstillestånd. På ingenjörskontoret, på universitetet och i företaget behövs specialverktyg för exakt konstruktion, snabb prototypframställning och professionell utbildning. Även på byggarbetsplatsen, i samband med installation av elektronik och i arbetet med anläggningsunderhåll är tillförlitlig utrustning helt avgörande för att tid och därmed också pengar ska sparas.

Rätt verktyg för varje användningsområde

“Företagskunder kan lita på att de med Conrad Sourcing Platform har tillgång till ett brett verktygssortiment som uppfyller de tekniska driftskraven för deras respektive branscher och även gör inköpsprocessen enkel”, förklarar Michael Schlagenhaufer, Senior Director Product & Supplier Strategy hos Conrad Electronic: Conrad erbjuder basverktyg som sladdlösa skruvdragare och skruvmejslar, vilka tillhör standardutrustning inom hantverk, tillverkningsindustri och prototypframställning. Sortimentet omfattar även specialverktyg som behövs inom vissa branscher eller för specifika arbetsprocesser. Inom utbildningsområdet gäller det till exempel lödteknikverktyg från Toolcraft och inom byggbranschen kan det gälla speciella entreprenadmaskiner som betongvibratorer. Självklart erbjuder Conrad Sourcing Platform också ett lämpligt tillbehörssortiment med produkter som behövs i samband med användning av verktyg – till exempel bits, smörjmedel och underhållsprodukter samt skyddsutrustning.

Vi kan teknik – verktyg för proffsVälkända varumärken och smidig inköpsprocess

“Tillförlitlighet och hållbarhet är avgörande när verktygen ska fungera för krävande uppgifter. Därför erbjuder vi våra företagskunder verktyg och verkstadsutrustning från kvalitetsmärken som Bosch, Wera, Knipex, HellermannTyton, Wiha, Metabo, Gedore, Fein, Fischer, 3M, Uvex, Festool, Toolcraft, Weller, Ersa, SWG och Loctice”, förklarar Michael Schlagenhaufer.

Förutom ett brett sortiment och hög kvalitet är det också viktigt för kunden att snabbt kunna få tillgång till produkterna: Individuellt anpassningsbara e-handelslösningar för företag i alla storlekar gör inköpsprocessen enkel och kostnadseffektiv. Dessutom finns Conrads säljare tillgängliga för att ge råd och svara på eventuella frågor om beställningar.

Relaterade Artiklar