LOGITECH G LANSERAR G515 — ETT TANGENTBORD MED LÅG PROFIL FÖR GAMING PÅ HÖGSTA NIVÅ
Hem GAMING Logitech G lanserar G515 — Ett tangentbord med låg profil för gaming på högsta nivå

Logitech G lanserar G515 — Ett tangentbord med låg profil för gaming på högsta nivå

Publicerat av: Redaktionen

De nya tangentborden i 500-serien kännetecknas av elegant design, moderna funktioner och hög prestanda

Idag lanserar Logitech G, ett Logitech-varumärke och ledande innovatör inom gamingteknik och utrustning, G515 LIGHTSPEED TKL Gaming Keyboard.

Ett trådlöst tangentbord med låg profil, avancerad teknik och funktioner som levererar en upplevelse av högsta kvalité.

– Med vår tidigare modell G915 levererade Logitech G ett förstklassigt gamingtangentbord med låg profil som är känt för sin kvalitet, prestanda och premiumdesign. Med G515 har vi tänjt ytterligare på gränserna och inkluderat våra senaste teknologiska innovationer, såsom LIGHTSPEED, LIGHTSYNC och KEYCONTROL. Allt för att ge gamers en snabb tangentbordsupplevelse med många funktioner, säger Arnaud Perret-Gentil, chef för PC Gaming på Logitech G.

G515 (tenkeyless) tangentbord optimerar skrivbordsutrymmet och erbjuder en bekväm skrivupplevelse i ett slimmat paket utan att kompromissa med funktionerna. Det möjliggör snabbare tangenttryckningar så att gamers kan reagera snabbare under intensiva spelsessioner och ökar antalet tangenttryck per minut. Med en höjd på endast 22 mm eliminerar G515 behovet av handledsstöd och säkerställer en behaglig spelsession.

LOGITECH G LANSERAR G515 — ETT TANGENTBORD MED LÅG PROFIL FÖR GAMING PÅ HÖGSTA NIVÅTangentbordet har lågprofilbrytare som aktiveras med minimal distans – endast 1,3 mm – och en total rörelseväg på 3,2 mm, vilket är kortare än traditionella brytare. Dess lätta och strömlinjeformade konstruktion underlättar effektivt spelande och gör det enklare att göra snabba tangenttryck. Dessutom är G515 byggd med ett lager av ljuddämpande skum och insmorda fabriksmonterade brytare och stabilisatorer. Premium PBT-tangenter säkerställer optimal komfort, en jämnare känsla och stark hållbarhet även under de mest intensiva gamingsessionerna.

G515-tangentbordet har också Logitech Gs nya KEYCONTROL-teknik, som erbjuder gamers anpassningsmöjligheter långt utöver vad ett standardtangentbord levererar. Varje tangent kan utföra upp till 15 olika saker, vilket gör det möjligt för gamers att skräddarsy sitt tangentbord och tilldela makron, ljudsignaler, ljuseffekter och mer. Kompletterat med G SHIFT ökar anpassningsmöjligheterna, där hela tangentbordsuppsättningar kan växlas med en knapptryckning. Denna integration erbjuder personanpassning samtidigt som den kopplar gamers till G HUB-community där de kan dela med sig av och ta del av andras uppsättningar.

G515 LIGHTSPEED TKL inkluderar även:
  • Trådlös 2:1 LIGHTSPEED Parkoppling: Gamers kan ansluta sin gamingmus, som till exempel  G502 X PLUS, via G515 LIGHTSPEED-dongeln, vilket frigör en extra USB-port.
  • Lys upp ditt skrivbord med LIGHTSYNC RGB-belysning: Gamers kan använda ~16,8 miljoner färger för att anpassa sin upplevelse och sammankoppla all Logitech G-utrustning i G HUB.
  • Mångsidig Tri-Mode-anslutning låter gamers välja mellan trådlös LIGHTSPEED, Bluetooth® och USB-C trådbundet dataläge.
  • Upp till 36 timmars oavbrutet spelande.
Prissättning och Tillgänglighet

Logitech G515 LIGHTSPEED TKL kommer finnas tillgängligt i svart och vitt på LogitechG.com och hos återförsäljare i Sverige och utvalda marknader från 25 juni 2024. Rekommenderat försäljningspris är 1 699 SEK. För mer information, besök LogitechG.com.

Relaterade Artiklar