ULTIMATE EARS LANSERAR EVERBOOM - FLYTBAR, BÄRBAR, VATTENTÄT OCH DAMMFRI HÖGTALARE
Hem PRODUKTNYHETERHETA PRYLAR Ultimate Ears lanserar Everboom – Flytbar, bärbar, vattentät och dammfri högtalare

Ultimate Ears lanserar Everboom – Flytbar, bärbar, vattentät och dammfri högtalare

Publicerat av: Redaktionen

Ultimate Ears, ett varumärke i Logitech-portföljen, lanserar idag EVERBOOM: en hållbar och portabel högtalare designad för att leverera kraftfullt 360°-ljud.

 Dessutom uppdateras även modellerna WONDERBOOM, BOOM och MEGABOOM till fjärde generationen med nya färger, förbättrat ljud och tillverkade i återvunnet material. Samtliga högtalare är utrustade med USB-C-laddningsportar.

– Våra användare lever dynamiska liv och EVERBOOM är vårt svar på deras önskemål om en bärbar, robust högtalare med bra ljudkvalitet. Den är tänkt att vara en central del i deras upplevelser och resor, säger Jonah Staw, general manager på Ultimate Ears.

ULTIMATE EARS LANSERAR EVERBOOM - FLYTBAR, BÄRBAR, VATTENTÄT OCH DAMMFRI HÖGTALAREByggd för äventyr

Med EVERBOOM kan användare spela kristallklart, resonant ljud vid utomhusäventyr som bergsvandringar eller lugna stunder vid vattnet. EVERBOOMs ovala design, som påminner om den prisvinnande EPICBOOM, skapar optimerad akustik och högre ljud i ett mer portabelt format. Den levererar klara toner, djup bas och tydliga vokaler. Med en IP67-klassificering är EVERBOOM dessutom vattentät, dammtät, flytbar och tål stötar. Högtalaren är utrustad med en karbinhake som gör det enkelt att fästa den på väskor, utrustning och ryggsäckar

EVERBOOM har en Bluetooth-räckvidd på 55 meter och speltid på upp till 20 timmar. Outdoor Boost-knappen förstärker basen och optimerar ljudet utomhus. Högtalaren är utrustad med en one-touch NFC-funktion, som är kompatibel med NFC-smartphones med Android 8.0 eller senare. Sensorn gör det möjligt för användaren att enkelt slå på, para ihop, ansluta, spela upp och snabbt växla mellan flera personers spellistor.

Uppdaterade favorithögtalare 

Ultimate Ears har uppdaterat sina högtalare WONDERBOOM-, BOOM- och MEGABOOM med nya färgkombinationer, tillverkade av 100 % återvunnet tyg och försedda med USB-C-laddningsportar. BOOM 4 och MEGABOOM 4 har förbättrade basradiatorer för att leverera ännu bättre ljud och innehåller dessutom fler återvunna material än tidigare modeller. WONDERBOOM 4 har även ett podcast-läge för en förbättrad lyssningsupplevelse av ens favoritpoddar.

Megaphone – Ny funktion i BOOM-appen 

Genom den nya uppdateringen Megaphone i UE | BOOM-appenkan användare förvandla en smartphone och högtalare till en megafon genom en knapptryckning. Megaphone är tillgänglig på alla högtalare som är kompatibla med UE | BOOM-appen.

Hållbarhet

Plastdelarna i högtalarna inkluderar certifierad återvunnen plast: 58% för EVERBOOM, 31% för WONDERBOOM, 4,52 % för BOOM 4 och 54% för MEGABOOM 4. Alla högtalare är dessutom tillverkade i 100% PCR-polyestertyg och förpackade i papper som kommer från tillverkade FSC-certifierade skogar och andra kontrollerade källor.

Pris och tillgänglighet

Ultimate Ears EVERBOOM, WONDERBOOM 4, BOOM 4 och MEGABOOM 4 finns tillgängliga på ultimateears.com från och med den 26 juni 2024 och hos utvalda återförsäljare. Rekommenderat försäljningspris för EVERBOOM är 2999 SEK, WONDERBOOM 4: 1099 SEK, BOOM 4: 1599 SEK och MEGABOOM 4: 2199 SEK.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar