TCL inleder gamingsamarbete med EYEBALLERS
Hem GAMING TCL inleder gamingsamarbete med esportorganisation, EYEBALLERS

TCL inleder gamingsamarbete med esportorganisation, EYEBALLERS

Publicerat av: Redaktionen

TCL Electronics, ett av världens snabbast växande varumärke för konsumentelektronik, presenterar idag sitt nya samarbete med EYEBALLERS, Sveriges mest framstående esportorganisation.

TCL kommer tillsammans med EYEBALLERS att synas vid olika gamingevent under 2024, bland annat DreamHack Summer, DreamHack Stockholm och Red Bull GIBAWAY.

– Det här samarbetet är ett viktigt steg för oss i vår strategi att presentera TCL för det nordiska gaming-communityt. Vi kan genom EYEBALLERS aktivera spelare och se till att de kan njuta av sitt favoritspel på fantastiska produkter, oavsett vilken plattform de väljer att spela på. Vi ser fram emot att presentera våra stora QD-Mini LED-tv och spelmonitorer vid olika spelevenemang under året, säger Marcus Hammächer, Brand Marketing Manager TCL Nordics.

TCL inleder gamingsamarbete med EYEBALLERSTräffa TCL och EYEBALLER på DreamHack Summer 14-16 juni

Den 14-16 juni kommer EYEBALLERS att vara det enda laget i Sverige att delta i DreamHack Summer 2024 och ställa ut i anslutning till TCL:s monter i DreamHack Expo. Dessutom kommer TCL bjuda med spelarna från EYEBALLER till aktiveringen hos Elgiganten där fans kan utmana gamingproffsen i spel på TCL:s enorma gamingmonitorer och tävla om fina priser.

EYEBALLERS just nu nummer ett i Sverige

2022 återupplivade två av Sveriges mest framgångsrika esportstjärnor någonsin, Jesper “JW” Wecksell och Robin “flusha” Rönnquist, den legendariska organisationen EYEBALLERS. Bara 1,5 år in i projektet nådde EYEBALLERS sin första milstolpe – att ta titeln som nummer ett i Sverige när EYEBALLERS vann Svenska Cupen 2023. Tidigare i år tillkännagavs också EYEBALLERS nya delägare i form av Victor Leksell, Adrian Kempe och även GeoGuessrs medgrundare gick med i ägandet.

– Vi är oerhört glada över att välkomna TCL in i EYEBALLERS-familjen och vi ser särskilt fram emot att aktivera oss på evenemang tillsammans och träffa den svenska CS-communityn vid evenemang som DreamHack och Red Bull GIBAWAY. TCL expanderar kraftigt, och vi är mycket glada över att introducera deras spelsegment för en bred grupp av spelfans, kommenterar Jesper “JW” Wecksell.

 

 

 

Relaterade Artiklar