Svenska Red Reserve enda europeiska COD-lag klart för Pro Leauge Playoffs – spelar om 4,2 mkr i prispengar i USA
Hem GAMINGE-SPORT Svenska Red Reserve enda europeiska COD-lag klart för Pro Leauge Playoffs – spelar om 4,2 mkr i prispengar i USA

Svenska Red Reserve enda europeiska COD-lag klart för Pro Leauge Playoffs – spelar om 4,2 mkr i prispengar i USA

Publicerat av: Redaktionen

Svenska Red Reserves Call of Duty-lag har som enda europeiska lag tagit sig till Pro Leauge Playoffs, som avgörs i Columbus, Ohio, USA.

Svenska Red Reserve enda europeiska COD-lag klart för Pro Leauge Playoffs – spelar om 4,2 mkr i prispengar i USA 2Vid helgens tävlingar är Red Reserves COD-lag ett av åtta lag som kämpar om prispotten på drygt 4,2 miljoner kronor. Av det spelar vinnande laget hem nästan 1,8 miljoner kronor.

Red Reserve AB förvärvades tidigare i vår av Community Entertainment (publ), som är noterat på Aktietorget. Därmed blev Red Reserve Skandinaviens första noterade (och antagligen Europas första) e-sportbolag.

– Bara att ta sig till slutspelet, som ett av åtta lag i världen och som enda europiska lag, är enormt starkt. Nu ska vi inte nöja oss med det utan utmana världens bästa COD-lag fullt ut, säger Patrik Andersson, CEO för Red Red Reserv.

Red Reserves COD-lag hade nyligen internationella framgångar när man blev tvåa i en majorstävling i Atalanta.

Andraplatsen gav cirka 400 000 kronor i prispengar.

– Red Reserve ska bli ett av e-sportvärldens absolut starkaste varumärke. Vårt COD-lags framgångar hittills är bara början, säger Patrik Andersson.

Red Reserv har även ett ungt svenskt Counter Strike-lag, rankat top-40 i världen. Nyligen kontrakterade man också ett av världens bästa Fortnite- och Hearthstone-lag.

Tävlingarna avgörs nu i helgen, 6-8 april i MLG Arena i Columbus, Ohio.

På länken nedan kan du live-följa svenska Red Reserve i slutspelet i USA:

https://www.dexerto.com/news/cwl-pro-league-s1-playoffs-coverage-hub-stream-schedule-bracket-results/47709

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>