Svea Bank lanserar Swish
Hem BETALLÖSNINGARBANK Svea Bank lanserar Swish

Svea Bank lanserar Swish

Publicerat av: Redaktionen

Svea Bank fortsätter att utveckla erbjudandet för sina privat- och företagskunder.

Svea Bank lanserar Swish

Under slutet av det första kvartalet kommer bankkunder kunna göra enkla och säkra betalningar genom lanseringen av Swish i banken.

Den digitala utvecklingen fortsätter att ställa nya krav. Vi blir mer digitala och förväntar oss smidigare lösningar i allt ifrån hem till bankärenden. Under det första kvartalet kommer Svea Bank lansera Swish i banken. Såväl privat- som företagskunder kommer kunna använda tjänsten för att skicka och ta emot betalningar. Det innebär enkla, säkra och snabba betalningar. För Svea Bank som i hög grad erbjuder digitaliserade tjänster blir detta ett självklart steg i rätt riktning.

– Vi satsar fullt ut på att fortsätta erbjuda alla våra kunder smidiga och enkla lösningar. Lanseringen av Swish är ett led i det arbetet. Vi har haft en snabb tillväxt av nya kunder och därför är det viktigt att vi ständigt letar nya möjligheter att förenkla deras vardag. Detta blir ett efterlängtat tillskott till våra banktjänster som både privat- och företagskunder kommer att uppskatta, Victor Ramström, VD Svea Bank.

 

Relaterade Artiklar