Nya affärsmöjligheter när CDON och Axla Logistics sluter fördjupat samarbetsavtal
Hem NYHETER Nya affärsmöjligheter när CDON och Axla Logistics sluter fördjupat samarbetsavtal

Nya affärsmöjligheter när CDON och Axla Logistics sluter fördjupat samarbetsavtal

Publicerat av: Redaktionen

CDON och Axla Logistics har i dagarna slutit ett fördjupat samarbetsavtal.

Nya affärsmöjligheter när CDON och Axla Logistics sluter fördjupat samarbetsavtal

Matias Toukonen, Försäljnings- och marknadschef på Axla Logistics

Syftet med avtalet är att, genom Axlas logistiklösningar och CDON:s marknadsplats, skapa ett nytt gemensamt erbjudande till finska handlare.

De nya affärsmöjligheterna är ett led i ambitionen att tillsammans utveckla nya e-handels- och logistiklösningar för finska handlare. Axla Logistics roll kommer att vara att tillhandahålla logistiklösningar med fokus på handlare i Finland. Inom ramen för samarbetet kommer handlare som är anslutna till Axla Logistics erbjudas tillgång till CDON Marketplace med möjlighet till försäljning i Sverige, Finland, Danmark och Norge. Därmed erbjuds de en exponering till över 2 miljoner aktiva CDON-kunder.

– Kombinationen av CDON:s utbud och kundpool, och Axla:s logistikkompetens kommer att gynna både handlare och kunder. Axla:s förtroende för oss som partner ser vi som ett bevis på att vår expertis inom nordisk e-handel genererar affärslösningar. Detta är helt i linje med våra ambitioner, säger Artemis Diabaté, Key Account Manager hos CDON.

Axla Logistics har över 20 års erfarenhet inom e-handelslogistik. Företagets tjänster skräddarsys utifrån e-handlarnas behov och önskemål inom orderbehandling, lagerhållning och distribution.

– I och med vårt fördjupade samarbete med CDON kan vi erbjuda e-handlare ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att sälja och leverera produkter till kunder på den nordiska marknaden. Jag är övertygad om att detta samarbete skapar goda förutsättningar för e-handlare och gynnar alla parter, säger Matias Toukonen, Försäljnings- och marknadschef på Axla Logistics.

Relaterade Artiklar