Susanne Holmström blir ny VD på NetOnNet
Hem E-HANDEL Susanne Holmström blir ny VD på NetOnNet

Susanne Holmström blir ny VD på NetOnNet

Publicerat av: Redaktionen

Styrelsen för NetOnNet har utsett Susanne Holmström till ny vd för NetOnNet AB:

Susanne Holmström blir ny VD på NetOnNet 1

Styrelsen för NetOnNet har utsett Susanne Holmström till ny vd för NetOnNet AB

Susanne kommer närmast från rollen som Privatmarknadschef på Trygg-Hansa och har dessförinnan haft flera ledande befattningar, bland annat tolv år inom Tele2. Susanne tillträder senast den 1 oktober och ersätter Susanne Ehnbåge som efter många framgångsrika år i bolaget – de senaste två som VD – har begärt att få lämna sin position.

NetOnNet har de senaste två åren genomfört ett omfattande förändringsarbete i vilket bland annat en sammanslagning med SIBA och en expansion av NetOnNets Lagershoppar ingick.

Samtidigt har en ny strategi lagts för att bättre möta konsumenternas förväntningar i en allt mer digitaliserad värld.

– NetOnNet befinner sig mitt i en spännande fas där affärsutveckling, kundupplevelse samt investeringar i NetOnNets ledare och medarbetare är i fokus, det är därför viktigt att vår nästa VD har alla de egenskaper som vi efterlyser för att leda arbetet och ta våra planer i mål. Susanne Holmström är en stark ledare med gedigen erfarenhet och kompetens – som brinner för kundupplevelse och digitalisering. Jag är övertygad om att Susannes ledarskap kommer att bidra till fortsatta framgångar för bolaget, säger Roland Vejdemo, styrelseordförande NetOnNet AB.

– NetOnNet är ett stabilt och kundfokuserat bolag med en stark företagskultur och en tydlig position på marknaden och det är otroligt inspirerande att få kliva in just nu. Hemelektronik är en spännande bransch i snabb utveckling och jag ser fram emot att vidareutveckla affären tillsammans med teamet på NetOnNet och ytterligare stärka NetOnNets erbjudande och position på marknaden säger Susanne Holmström, kommande ny VD NetOnNet AB.

– Styrelsen är stolta över det hårda arbete som NetOnNet har lagt bakom sig. Samtidigt går NetOnNet en spännande framtid till mötes och vi måste alltid vara ett med kunderna och ha full förståelse samt insikt om vad de önskar sig och förväntar sig från oss. Det innebär att varje dag är en ny möjlighet för NetOnNet att förstärka sin position ytterligare med möjligheten att förtjäna att vara kundens självklara val när det kommer till hemelektronik, avslutar Roland Vejdemo.

Relaterade Artiklar