StrongPoint i partnerskap med Gordon Delivery – kompletterar med toppmodern hemleveransmodul
Hem E-HANDEL StrongPoint i partnerskap med Gordon Delivery – kompletterar med toppmodern hemleveransmodul

StrongPoint i partnerskap med Gordon Delivery – kompletterar med toppmodern hemleveransmodul

Publicerat av: Redaktionen

StrongPoint ingår partnerskap med Gordon Delivery och kompletterar sin marknadsledande logistiklösning för e-handel av mat med en toppmodern hemleverans-modul.

StrongPoint i partnerskap med Gordon Delivery – kompletterar med toppmodern hemleveransmodul

Foto: Gordon Delivery

Gordon Delivery är en ledande leverantör av s.k. Last Mile-lösningar med bas i Sverige och vi är väldigt glada över att ha partnerskapet på plats säger StrongPoint.

Överenskommelsen innebär att StrongPoint kommer att integrera och återförsälja Gordons tekniska plattform som en del i sin befintliga logistiklösning för e-handel. Med de nya och avancerade funktionerna från Gordon kommer StrongPoint ytterligare stärka sin position som den marknadsledande och mest föredragna partnern för e-handel med dagligvaror.

Partnerskapet innebär förbättrad effektivitet vid hemlerans, ruttoptimering samt möjlighet till live-interaktion med chaufförer och konsument. Beställningar och leveranser av dagligvaror spåras i realtid och ger livsmedelshandlaren full överblick av flödet. Slutkonsumenten kan följa sin order och vet exakt när varor kommer att levereras till dörren.

”Vi är mycket stolta över samarbetet med Gordon. Vi tror verkligen att våra dagligvarukunder kommer dra nytta av detta partnerskap, våra befintliga lösningar kommer växa och utvecklas i samverkan med de förbättrade funktioner som Gordon tillhandahåller i sin plattform. Genom nyttjande av senaste teknik förser vi gemensamt dagligvaruhandeln med de bästa logistiklösningarna som finns på marknaden. Tillsammans har vi den kompetens och erfarenhet som behövs för att kunna bygga e-handelslösningar i världsklass” säger Jacob Tveraabak, CEO på StrongPoint.

“Vi är mycket glada över vårt samarbete med StrongPoint säger Gordon Delivery. Vi delar inte bara ett gemensamt syfte – att hjälpa våra kunder och deras organisationer att uppnå sina mål med en smart e-handelslogistik – vi ser också att vårt partnerskap ger oss möjligheter att tillhandahålla en heltäckande och mer avancerad lösning för e-handelslogistik till dagligvaruhandeln. Med StrongPoint som återförsäljare och teknisk partner får Gordon möjlighet att nå alla de marknader där StrongPoint är operativa och på så sätt når vi ut till en större kundkrets som vi annars inte möter idag,” säger Ali Ghoce, CEO och grundare av Gordon.

Partnerskapet innebär icke-exklusiva rättigheter att sälja vidare integrerade lösningar på alla marknader globalt. För bästa kundupplevelse omfattar partneravtalet även konsult- och supporttjänster mellan parterna.

Relaterade Artiklar