Stadium suddar ut gräns mellan butik och online
Hem DETALJHANDEL Stadium suddar ut gräns mellan butik och online

Stadium suddar ut gräns mellan butik och online

Publicerat av: Redaktionen

Igår lanserade Stadium ett nytt inspirerande koncept med tiotusentals produkter, beställningsskärmar, personlig service och fri frakt.

Stadium suddar ut gräns mellan butik och online 1

Stadium Groups CEO, Karl Eklöf, öppnar dörrarna för det nya butikskonceptet

I och med det tar sportkedjan sport och sportmode till nästa nivå. Det nya konceptet lanseras på Drottninggatan 53 i Stockholm.

Med hjälp av nya uppkopplade skärmar, Order-in-store-lösning med produkterna i fokus samt personlig service i butik och uppdaterad online suddar sportkedjan ut gränsen mellan e-handel och butiksupplevelse. Det nya konceptet skapar ett modernare uttryck, lättare navigering och tydligare produktpresentationer som syftar till att inspirera fler att leva aktiva liv.

– Vi har återigen utmanat oss själva och branschen. Med vårt nya Stadium-koncept erbjuder vi morgondagens butik och tar shoppingupplevelsen till nästa nivå vilket gör det enklare och roligare att handla till sitt aktiva liv. Att vara flexibla, digitala och erbjuda service i världsklass tror vi är framtiden, säger Karl Eklöf, CEO Stadium Group.

Order-in-store

Stadium höjer servicenivån ytterligare genom att erbjuda sitt totala sortiment, närmare bestämt online- samt butiksutbudet och lagret på närmare 60 000 kvadratmeter sport och sportmode till sina kunder. Genom lösningen Order-in-store sätts produkterna i fokus och kunderna får möjlighet att beställa varor som levereras fraktfritt till valfri Stadium-butik eller postombud.

– Med tillgång till hela vårt centrallager av sport och sportmode kan kunderna tillsammans med vår kunniga personal via skärmar i butik, botanisera bland alla varumärken och produkter och sedan få dem fraktfritt levererade. Med Order-in-store kan kunden exempelvis få hjälp att hitta de optimala skidorna på Drottninggatan och sedan hämta ut dem i Sälen lagom till sportlovet, fortsätter Karl Eklöf.

Förutom Order-in-store innehåller det nya konceptet uppdaterad butiksinredning med nya material, anpassad belysning och förbättrade exponeringsytor för att kunna lyfta fram alla varumärken på ett bättre sätt. Även nya färger, bilder samt en ny och öppen kassalösning utan kontanthantering kommer att implementeras. Inför lanseringen har Stadium också uppdaterat sin onlinenärvaro med nytt gränssnitt och produktpresentation för bättre kundupplevelse.

Det nya Stadium-konceptet kommer att rullas ut stegvis i nya och befintliga butiker. Första butiken med det nya konceptet öppnar i den ombyggda Stadium-butiken på Drottninggatan 53, den 21 september 2017.

Relaterade Artiklar