Elgiganten öppnar ytterligare butik i Kalmar
Hem ÅTERFÖRSÄLJARE Elgiganten öppnar ytterligare butik i Kalmar

Elgiganten öppnar ytterligare butik i Kalmar

Publicerat av: Redaktionen

Elgiganten fortsätter att satsa på nya butiker och invigde igår sin andra butik i Kalmar.

Elgiganten öppnar ytterligare butik i Kalmar 2– Med en butik i centrala Kalmar blir vi mer lättillgängliga för kunderna och kan öka servicegraden ytterligare, säger Niclas Eriksson, VD på Elgiganten.

Den snabba tekniska utvecklingen har stärkt betydelsen för de fysiska butikerna med möjlighet till personlig hjälp och vägledning.

– De produkter vi erbjuder blir allt mer komplexa och ska i allt större grad kopplas samman med andra produkter i utvecklingen mot det digitala hemmet. Här har vi en viktig roll att fylla då många kunder både vill och behöver prata med en kunnig säljare inför köpet. Allt sammantaget så fyller de fysiska varuhusen med bra service och kompetent personal en allt viktigare funktion, säger Niclas Eriksson.

Elgiganten PhoneHouse-butiken som nu öppnas i det nya köpcentret Baronen i centrala Kalmar, erbjuder ett produktutbud med fokus på den mobila livsstilen med smarttelefoner, hörlurar, trådlösa högtalare, dockningsstationer, surfplattor och mobiltillbehör.

– Vi bygger sakta men säkert upp ett digitalt liv med telefonen som ständig följeslagare och nav. En ständigt uppdaterad mobiltelefon och ett abonnemang som fyller just dina behov blir därmed allt viktigare. Vi konsumerar allt mer mobildata och då är det viktigt att kontinuerligt se över sitt abonnemang. Vi erbjuder alla stora operatörer och kan ge oberoende specialisthjälp och guida kunderna fram till det abonnemang som passar bäst – oavsett vilken operatör kunden har idag, säger Niclas Eriksson.

Med dagens invigning har Elgiganten två butiker i Kalmar, ett Elgigantenvaruhus i Hansa City utanför stadskärnan och den nya Elgiganten PhoneHouse-butiken i nya köpcentret Baronen.

– Vi har väldigt bra erfarenheter från andra städer som visar att två eller flera butiker på samma ort fungerar som starka komplement till varandra. Framför allt innebär det att vi blir lättillgängliga för fler kunder, vilket är väldigt uppskattat av kunderna, säger Niclas Eriksson.

Relaterade Artiklar