Tre lanserar kampanj med fokus på karikatyrer
Hem PRODUKTNYHETERMOBILTELEFONER 3 lanserar kampanj med fokus på karikatyrer

3 lanserar kampanj med fokus på karikatyrer

Publicerat av: Redaktionen

Tre presenterar en ny kampanj i samband med lanseringen av Samsung Galaxy S24.

Den nya smartphonen inkluderar bland annat det smarta verktyget S Pen som ger möjlighet att använda telefonen på ett ännu mer kreativt sätt.

Detta vill Tre uppmuntra i den färgstarka reklamkampanjen “Tre tecknar” som inspirerats av karikatyrer.

Många är bekanta med de klassiska karikatyrtecknarna som stationerar sig längs turisttäta promenadstråk. Det senaste året har det åter blivit trendigt med karikatyrer, särskilt på sociala medier. På TikTok finns otaliga konton dedikerade till detta, där både nybörjare och professionella konstnärer delar sina skapelser.

När nya Samsung Galaxy S24 når butikerna gör Tre en egen twist på karikatyrtrenden med kampanjen Tre Tecknar: På Stockholms centralstation den 25/1 har förbipasserande chans att få sitt porträtt avtecknat av illustratören Karin Ohlsson (@BahKadisch).

Det speciella är att teckningarna skapas direkt på mobilen, med hjälp av det smarta pennverktyget S Pen, som följer med flaggskeppsmodellen Galaxy S24 Ultra. En mini-ateljé byggs upp i samband med detta, där Karins process går att följa live på storbildsskärm.

Tre lanserar kampanj med fokus på karikatyrer– Vi vill göra något roligt, personligt och framför allt trevligt. Med den här aktiveringen visar vi smarta funktioner i telefonen på ett lite oväntat sätt, som förhoppningsvis kan inspirera folk till mer kreativitet i vardagen, säger Johan Bauer, kommunikationsstrateg på Tre Sverige.

Alla som blir porträtterade får teckningen skickad till sig, och genom att dela den vidare i sociala medier kan man dessutom tävla om att vinna en Samsung Galaxy S24 Ultra.

– Vi ser fram emot att visa upp innovationen i nya Samsung GalaxyS24 Ultra tillsammans med Tre och låta fler uppleva en av våra mobilers smarta funktioner på ett nytänkande och kreativt sätt. Som konstintresserad tycker jag det ska bli extra spännande att se alla konstverk som skapas med hjälp av S Pen, säger Oscar Nöjd, Head of Sales Innovation Mobile på Samsung i Norden.

Utöver aktiveringen på stan kommer kampanjen synas i sociala medier samt via influencersamarbeten på TikTok och Instagram.

Relaterade Artiklar