Världens största Apple Premium partner öppnar i Göteborg
Hem ÅTERFÖRSÄLJARE Världens största Apple Premium partner öppnar i Göteborg

Världens största Apple Premium partner öppnar i Göteborg

Publicerat av: Redaktionen

Göteborgsbaserade Macforum har kvalificerat sig som Apple Premium Partner, den högsta nivån i datorjättens globala rangordning av återförsäljare.

Snart invigs en uppgraderad flaggskeppsbutik i Nordstan.

”Som världens största Apple Premium Partner ser vi fram emot att befästa Macforums ställning som den självklara mötesplatsen för alla som älskar Apples produkter”, säger Martin Barregård, VD för Macforum.

 Invigning innan sommaren

Apples ledning har sedan länge ett särskilt gott öga för Macforum, som i många år haft status som Apple Premium Reseller. Som nyutnämnd Apple Premium Partner ”levlar” man till elitserien med en butik på nära 350 kvm i Nordstan i Göteborg. Butiken växer till yta och ges ett rejält ansiktslyft med ny inredning från golv till tak. Samtidigt byggs övriga utrymmen om för att på bästa sätt hjälpa företagskunder och privatpersoner. Bygget drar igång redan i april med målet att butiken står klar för invigning redan innan sommaren.

Apple Premium Partner är Apples nya globala program för utvalda partners som kvalificerar sig avseende kunskapsnivå hos personalen, geografiskt läge, auktoriserad service och finansiell förmåga.

Macforum tickar samtliga boxar.

Den nya butiken ritas och inreds av Apples egna designers i Kalifornien, med stöd från göteborgska arkitektkontoret Kanozi som ansvarar för att lokalens helhet synkar med det globala konceptet.

”Vi är väl bekanta med fastigheten och lokalerna, och det är alltid roligt att vara med och generera värde till både fastighetsägaren och hyresgästen”, säger Lisa Jonsson, arkitekt och VD på Kanozi.

Världens största Apple Premium partner öppnar i Göteborg

Martin Barregård, VD för Macforum

”Macforum bidrar till ett stort flöde människor, vilket är viktigt sör oss som fastighetsägare. Nu ser vi fram emot att hjälpa till att förverkliga visionen med det nya butikskonceptet”, säger Adrian Ghoraishi, kommersiell förvaltare på Castellum.

”Vi är glada över att se Macforums nya flaggskeppsbutik ta form. När de nu också uppgraderas till Apple Premium Partner stärks Nordstans position som en ledande destination för teknikentusiaster”, säger Sanna Dahl, marknadschef på Nordstan.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar